Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.☺️Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.🙏Yeni haftaniz guzel gecsin.

Hellolardan bir demet
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Bugün sabah 10:30 gibi biraz menemen, çeyrek simit, beyaz peynir, çay + kahve

14:00 6 tane büyük boy buharda pismiş bamya

16:00 Adana yanında yeşillik ve mor lahana
17:00 mini bir dondurma ve yarım gofret üstüne de hindiba kahvesi

(Şu sonuncu olmasa baya iyi gidiyordu günüm pişmanım ama oldu 🥲)

Spor: bir saat salonda Spor + 5dk ağırlıklı hula hoop
Sporla tamamlamışsın tatlım afiyet şifa olsun :KK200:

Herkese iyi aksamlar , bir selam vermek istedim.Birkaç gune tatilimiz bitiyor, evime donmus olacagim.☺️Tabi tatilde iyice yediklerimin siniri kacti.Ama kendime hergun hatirlatiyorum eve donup, duzenli bir diyete baslayacagim diye.🙏Yeni haftaniz guzel gecsin.
Iyi akşamlar tatlım,seni hatırlıyorum az çok bende 4. Takımdaydım çok güzel kilolar verirdik ,burasida iyi geldi bana tatil donusu ugra mutlaka katil bize❤❤❤

Kızlar selam. Ya şimdi ben yeni takıma girdim ya. Sadece takım kaptanını mı etiketliyorum menüye. Yoksa yazdıklarım yeterli mi
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
Sabah 30 dk eliptik
Kahvaltı 3 yumurta beyazından omlet, köz biber ve salata
Öğlen kahve ve protein kurabiyeler
Akşam mantar
Ara: sıcak çikolata ve ceviz
A selam tatlim ellsa ve boncuk kaptanlarımızı etiketlemen yeterli olacaktır,sen günlük menü ve sporlarını etiketleyerek bildir canm. Bir hafta denemenin ardindan seni takimlara ekliyeceklerdir❤❤❤

Tatilin tadını çıkar bence. Tüm sene ertelenen rahatlık tatil 🌸🌸 tatil sonrası normal beslenmeye geçmek önemli olan

20 temmuz menüm ve spor
Sabah yürüyüş yapıldı

7 gibi sade madensuyu

Öyleden sonra 14 30
8badem,3 ceviz,yarim muz, küçükce elma tarçınlı,5 ve cevizli müthiş leziz oluyor Tutku44 Tutku44 seni andım bu arada tatlim:KK60: çok az kabak cekirde15 kadar Cig kucuklerdendi, bir buçuk kapya biber yedim çiğ çiğ severim:KK72:

Hacamat olduğum için ilk hesapta bunları yedim çok acıkmışım yarına kadar diyeti devam ediyor,

Akşam 19 da

Bir kase mercimek çorbası, nohutlu salata,
Alatan biraz çok oldu ondan bundan derken:110:
Yarınki tartı gününu unuttum bilsem yarısını yerdim😔
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

7 bin 800 adım

Screenshot_20250720-071636_Samsung Health.webp

20 temmuz Pazar menüsü
Kahvaltı yok
13.30: 2 yk omlet, 1 dilim ekmek, 3 yk nohut salatası, 3-4 dilim kavun
18.30: 4 köfte kadar düdüklüde susuz pişmiş tavuk eti, 2 dilim ekmek, salata
Adım sayısı: 7092
Vücudumda fena bir ödem vardi bugün . Dün çok yürüdüm ondan olabilir diye düşünüyorum . Yarına normale dönerim inşallah kaptanlarim 🤗
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-20-21-31-39-596_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    Screenshot_2025-07-20-21-31-39-596_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    12 KB · Görüntüleme: 3
A cık tımmmmm 🤭🤭 neyseki çelik iradem salatalığa izin verdi. 2 tane yedim. Kahve de yaptım ki midemi kandırayım. Aslında sevdiğim için içiyorum şu an. Uykusuzluk yükleniyor🫢

Kahvaltı 12.30
2 waffle üzeri tahin karadut özü
Bir avuç fındık
Az sütlü filtre kahve
3 dilim karpuz

Ara 16.00
Sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 18.30
Et sote 4 kaşık
Pirinç pilavı 4 kaşık
Salata

Su 2 litre

Spor
5 bin adım
30 dk spor aletleri

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Tutku44 Tutku44

Afiyet olsun kaptanım menü çok güzel yürüyüşte çok ideal, bende kahvaltıyı öğleden sonraya bırakıyorum aksama hafif yapmaya çalışıyorum ama yinede bir şeyler ters gidiyor anlamadım,bugünü atlatayım ödem atıcı felen yapacağım kendime ,takildim kaldım
Geç kalkıyorum gece geç yattığım için, kahvaltı da çok aramıyorum kaptanım, zorla yiyorum bir şeyler. Vücut bir şeyden sonra kapatıyor kendini kilo vermeye heralde.
canım patlıcan kizartma degil mi?
biraz fazla olmuş sanki he ne dersin :KK54:
Fırında yağsız pişti patlıcan, bir de küçüktü patlıcanlar. Chatgptye kalsa az bile olmuş diyor.🤣😂 akşamları yoğurt ceviz ye deyip duruyor.

Canlar yarın hastane randevum var biraz erken paylaşacağım sonuçları, haberiniz olsun🥰 saat 1 e kadar paylaşmış olurum kaptanlar atmış olursa

Back
X