Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçersin geçersin sen regle rağmen yaparsınHiç dogru düzgün birşey yemedim acayip sisimregl olcamm meğerr cuma günü bana eksi gelmez
![]()
![]()
geçemicemm seni
94bassuk
regl olcam deyip salma ha aman diyimHiç dogru düzgün birşey yemedim acayip sisimregl olcamm meğerr cuma günü bana eksi gelmez
![]()
![]()
geçemicemm seni
94bassuk
YOk ya salmayı düşünmüyorum kuzum bugun detox bile ictim ohhh akşama köfte dürümregl olcam deyip salma ha aman diyimben de pazar olcam
Motivasyonuna kurban heleeee kendime geldim.baahhGeçersin geçersin sen regle rağmen yaparsın![]()
Yine kepekli makarnaya bir ihtimal canım. Soralı baya olmuş yedin mi peki ne yaptın?Kızlar sebzeli domatesli makarna diyete uygun mu ? 1 tabak yiyebilir miyim
Ben cevap yazana kadar alıntı eskidiYeni taşındık izmir tire ye dün arkadaşım çok seviyoruz diye izmirden getirmiş valla dayanamadım yedim bugünde. Heryerde yenmiyor boyoz illa izmir olacak![]()
Evet ingilizceci. Sen peki çalışıyor muydun pilatescim? Gerçi bebiş var şu an. Geçti mi ishali? Nasıl olduÖğretmen misin canım
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun biraz daha iyi misin?Canım ellerine sağlık.
Bir süredir hastayım ugrayamadim. Yarın iş başı ama hala hastayim. 2. Kuru antibiyotik başlandı. Umarım yarın iyi geçer![]()
Ben de öyle. İçerim içmesine tabi de uyutmuyor sonraben akşam saatlerinde kafeinli şeyler içmiommmm soda sadece
Öksürükten ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibiBen cevap yazana kadar alıntı eskidi
Hatırladım evet canım seni sahi Tireye tasincaktiniz. Umarım sevmişsinidir. Benim için tire köftesi yer misin bir günBana kısmet olmamıştı da. İzmir'de otururken tam annemle Tire gezisi ayarladigimiz gün adet ağrım tutmuştum pazarı filan da vardı o gün. Üzülmüştüm gidemedik diye. Sonra da fırsat olmadı zaten.
Evet ingilizceci. Sen peki çalışıyor muydun pilatescim? Gerçi bebiş var şu an. Geçti mi ishali? Nasıl oldu
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun biraz daha iyi misin?
Ben de öyle. İçerim içmesine tabi de uyutmuyor sonra![]()
Yoookk kızzz ne atması hazırlıga alın beni demediğin sürece devamsın ve ben senin kaptanınımmKizlar selamlar nasilsiniz? Belkide beni takimdan attiniz, atsanizda haklisiniz.Okulda, evde hicbir seye yetisemedigim gunler geciriyorum.Haftasonuda esim rahatsizdi.Deli bir kosturmaca, sanki her sey yarim yamalak kaliyormus gibi bir his..Yine kuru yapraklar gibi savruluyorumCumartesiden itibaren tum menu ve sporlarimi paylasacagim.Kilo bildirimide yapamadim onuda paylasacagim bugun eve gidince.Herkese keyifli aksamlar.
![]()
Kıyamam yaÖksürükten ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi
Ama bugün diyete başladım yine ve yeniden.
Mens bitti. Öksürükte karın kaslarimi çalıştırıyor![]()
Ben de seni merak etmiştim canım. Hepinizin sağlığı iyi olsun da, koşturmacalar düzene girer nasılsa Özgecim. Kaça kadar okulda kalıyorsun? Hem evde hem işte kolaylıklar dilerim valla çalışkan arkadaşımKizlar selamlar nasilsiniz? Belkide beni takimdan attiniz, atsanizda haklisiniz.Okulda, evde hicbir seye yetisemedigim gunler geciriyorum.Haftasonuda esim rahatsizdi.Deli bir kosturmaca, sanki her sey yarim yamalak kaliyormus gibi bir his..Yine kuru yapraklar gibi savruluyorumCumartesiden itibaren tum menu ve sporlarimi paylasacagim.Kilo bildirimide yapamadim onuda paylasacagim bugun eve gidince.Herkese keyifli aksamlar.
![]()
Arkadaş dut kurusunu hatırlattı yarın alıp demleyim gerçekten iyi geliyorKıyamam yageçmiş olsun
zencefil bal vs bişeyler takviye de yap olur mu. Ve evet haklısın öksürük kilo bile verdiriyor