Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tarti fotosu tarih ve nick var ya kuzu silmiyorum onları
Evet oğlumun adı benim adım Hatice canım

H

Hayırdır canım kötüyüm derken kötü bir şey yok değil mi
Kötü bise değil de genel canım işte mental olarak iyi hissetmiyorum bu ara çok yoruldum güya tatile de gittim ama ben mi gittim hiç belli değil neyse geçecek bu günle de diyorum . Çocuklar biraz büyüse rahatlayacam da iste

Boncuk merhaba
Bu hafta gruplardan birine girebilir miyim daha çok motive olup vermek istiyorum fazlalıkları

Kaç çocuk var canım kaç yaşlarında

Benim yerime seçmeleri yaparsan olur canm

Canm seçmeleri yerime biri yaparsa olur yoldayım çocuğu doktora götürüyorum uykusuz bir gece geçirdik yine
Yaaaa geçmiş olsunn Boncuk2307 kuzumm ikimize yaparmisin seçmeleri sen ikimize ayrı ayrı seç benimde pek zamanım yok çok işim var bugün kendin iradenle seç sıra sıra bize ayır

Benim yerime seçmeleri yaparsan olur canm

Canm seçmeleri yerime biri yaparsa olur yoldayım çocuğu doktora götürüyorum uykusuz bir gece geçirdik yine
Ah çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah canim.
jou, boncuk kaptana bırakmış takım seçme işini. Tamamen sürpriz olacak bize seçimler bu hafta

Iyi geceler
Yaz tatilinden once izne ayrillistim
Sabah tarti fotosuyla bende katilabilirmiyim tekrar Ellssa Boncuk2307
Tartı fotosuyla dahil olabilirsin ablacım, hoşgeldin. Ben seni ekleyeceğim takımlara ama yarın sabah unnutma olur mu tartıyı
Boncuk merhaba
Bu hafta gruplardan birine girebilir miyim daha çok motive olup vermek istiyorum fazlalıkları
Ben senden geri bildirim gelsin diye bekledim eklerim takımlara

Şimdiiii, takımları alfabetik sıraya göre kurayım diyorum ya da kilo verme oranlarına göre nasıl yapalım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…