Hadi bakalım ilk hedefim 79 şuan içinBeraber başaracağız M beden olacağız
Tarti fotosu tarih ve nick var ya kuzu silmiyorum onlarıOnu nerden gördün (metehancim diyesim geliyor sanaoğlunun ismi mi?)
Boşver hem geçen yılları. Şimdi geleceğe odaklanmaliyiz. Kendimizin en güzel versiyonunu bulmak için bir yerlerden başladık en azından ilk adım tamam. Burda olmamız boşuna değil canım
Kötü bise değil de genel canım işte mental olarak iyi hissetmiyorum bu ara çok yoruldum güya tatile de gittim ama ben mi gittim hiç belli değil neyse geçecek bu günle de diyorum . Çocuklar biraz büyüse rahatlayacam da isteH
Hayırdır canım kötüyüm derken kötü bir şey yok değil mi
Boncuk merhabaDEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 171. ETAP Yarışmacı Listesi@94bassuk @armin83 @Beklenen2 @Beth18 bluegreeneyes Ellssa FitFiliz @Jasminium84 Jou Mthn83 P Pembepilates Purple58 @sibel_84 @simad Tutku44 @ummhnisa @Yawrukush HAZIRLIK 60kiloyum @Azmet5255 @Lotus1234 @tomrs cat princess @Deltavealfa
Kaç çocuk var canım kaç yaşlarındaKötü bise değil de genel canım işte mental olarak iyi hissetmiyorum bu ara çok yoruldum güya tatile de gittim ama ben mi gittim hiç belli değil neyse geçecek bu günle de diyorum . Çocuklar biraz büyüse rahatlayacam da iste
Benim yerime seçmeleri yaparsan olur canm
Canm seçmeleri yerime biri yaparsa olur yoldayım çocuğu doktora götürüyorum uykusuz bir gece geçirdik yinebluegreeneyes gel gel mavi kaptan ol
Yaaaa geçmiş olsunnBenim yerime seçmeleri yaparsan olur canm
Canm seçmeleri yerime biri yaparsa olur yoldayım çocuğu doktora götürüyorum uykusuz bir gece geçirdik yine
Koruyamadim malesefHoşgeldin canım. Nasıl geçti tatilin? Koruyabildin mi kilonu? Yaz olunca yeme içmeyi dengeleyemiyor insan
Buyuk oğlum 7 yaşına girecek bide ikiz oğullarım var 1.5 yasındalar canımKaç çocuk var canım kaç yaşlarında
Hadi bismillahHadi bakalım ilk hedefim 79 şuan için
Allah yardımcın olsun benim de 1.5 yaşına yakın bir oğlum var 16 aylık kök söktürüyor bana tam anlamıylaBuyuk oğlum 7 yaşına girecek bide ikiz oğullarım var 1.5 yasındalar canım
Ah çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah canim.Benim yerime seçmeleri yaparsan olur canm
Canm seçmeleri yerime biri yaparsa olur yoldayım çocuğu doktora götürüyorum uykusuz bir gece geçirdik yine
Tartı fotosuyla dahil olabilirsin ablacım, hoşgeldin. Ben seni ekleyeceğim takımlara ama yarın sabah unnutma olur mu tartıyıIyi geceler
Yaz tatilinden once izne ayrillistim
Sabah tarti fotosuyla bende katilabilirmiyim tekrarEllssa Boncuk2307
Ben senden geri bildirim gelsin diye bekledim eklerim takımlaraBoncuk merhaba
Bu hafta gruplardan birine girebilir miyim daha çok motive olup vermek istiyorum fazlalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?