Valla Allah düşmanımın başına vermesin diyorum nasıl fenaydı hemdeAA geçmiş olsun kaptanım. Ne fenaymis
Geldim canım şükür geldimŞimdi geldin mi kaptanimm gel artikin gari
canım buradayım. valla kusura bakmayın benim işler çok yoğun. kafam yerinde değil zamanı yetiştiremiyorum. dün de bugün de tartılmayı unuttum. pazartesi atayım.60kiloyum canım sen burda mısın
Kaptanım takımlarda eksikler var ben oranlara göre kurdum takımları atacağım şimdi tam listeyi
Masterfit 170.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
B Beklenen2 |
|
|
I Ilyusa |
|
|
S simad |
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
|
P Pembepilates |
|
|
|
HAZIRLIK |
|
D Deltavealfa |
|
|
Pardon alfabetik olarak kurmuşsun sen de, ama dahil olanKaptanım takımlarda eksikler var ben oranlara göre kurdum takımları atacağım şimdi tam listeyi
Hoşgeldin kaptanımHiç sormayın kızlar benim tele laptoba virüs girmiş. Tel birden çöktü. Onu ayrı labtob ayrı yapıldı bu sefer mail şifresine giremedim bir türlü bu telaş ile sanırım kk nın şifresini unuttum. tüm bunlar olurken bir de şehir dışına çıkmıştık Allahım ne zor bişeymiş hiçbirşeye girememek. Sonunda bugün girdim maile dolayısı ile kk ya.
Ne zorlu bir hafta oldu kusura bakmayın elimde olmayan şeylwrden dolayı
Nasıl özlemişim sizleri burayıhepinize kocaman sarılıyorum
Ayy hadi bana şans dileyin bı silkeleneyim
Hadi hayırlı olsun.Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
TAKIMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE KURULDU. DAHİL OLMAK İSTEYEN 2 KİŞİ OLDUĞU İÇİNEllssa KAPTANIN YAPTIĞI TAKIMLARDAN FARKLILIK OLUŞTU. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN CANLAR
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM Jou Kırmızı Takım Kaptanı 94bassuk B Beklenen2 cat princess Ellssa I Ilyusa Mthn83 Purple58 S simad ummhnisa MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı armin83 Beth18 Dil-i bitab FitFiliz Jasminium84 P Pembepilates sibel_84 Tutku44 Yawrukush HAZIRLIK 60kiloyum D Deltavealfa Lotus1234 tomrs
Senin listeye göre yaptım tatlımBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
TAKIMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE KURULDU. DAHİL OLMAK İSTEYEN 2 KİŞİ OLDUĞU İÇİNEllssa KAPTANIN YAPTIĞI TAKIMLARDAN FARKLILIK OLUŞTU. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN CANLAR
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM Jou Kırmızı Takım Kaptanı 94bassuk B Beklenen2 cat princess Ellssa I Ilyusa Mthn83 Purple58 S simad ummhnisa MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı armin83 Beth18 Dil-i bitab FitFiliz Jasminium84 P Pembepilates sibel_84 Tutku44 Yawrukush HAZIRLIK 60kiloyum D Deltavealfa Lotus1234 tomrs
Teşekkür ederim kaptanım
Güncel listeye göre şimdi yapacam kaptanım
Afiyet olsun canmMadem takımlar belli oldu hemen menün yazayım kaptanım çocuğun mu hasta çok geçmiş olsun bu aradabluegreeneyes
Sabah 9 30
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalık ve kapya biber
Ara 13 30
1 kase yoğurt ve biraz üzüm
Akşam 17 00
Patlıcan kavurması ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Boncuğum ellerine emeklerine sağlıkBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 170.Etap
Afiyet olsun canmBoncuk2307 bluegreeneyes Ellssa
Menücüm:
Kahvaltı 11.00 protein içeceği ve kabak ,4 ceviz
Akşam: Izgara somon
Spor: 7000 küsur adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?