• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

1 litre su içtim fazla içemedim çok iştahımı açıyor artık niye bilmiyorum
1000050713.webp

1370 normalde 1310 yazmışım.yanlış oldu
Akşam yemeğide çekemedim telaş ama 19.30da yedim
Yarım kepçe mercimek çorba
10kaşık bulgur pilavı (fazla oldu evet çok acıktım ne yazıkki)
2 kontrafile et izgara
Kefir

30 dk leslie
1000050733.webp

Adım da yapmiş oldum sporla yatana kadar 7800 olur belki🤣

Oh oh ohh makarnaa afiyet olsun canımm :KK53::KK53:
2 kaşik canim ekmek yemedim 😏
Çarşamba menüm

12:30
Lor ve peynir kavuraması
9 zeytin
1 avuç kaju badem
Domates acur havuç

17:30
Tavuk ızgara
salata
1 kase yoğurt

Spor
20 + 25 = 45 dk yoga
30 dk yürüyüş
200 ip

Aktivitem de geçen yıl işlediğim ve birleştiremeden yaz geldiği ve yazın bir türlü elime almadığım hırkayı hepsini olmasada önlerle arkasını birleştirdim bu hafta yani Cumartesiden bu yana her akşam yapabildiğim kadarıyla. Fermuar yerini yakasını işledm. Cebin bir tanesini diktim sadece. Bakalım bu akşam ne kadar yapıcam daha doğrusu yapabilecek miyim :KK69:

Boncuk2307 Boncuk2307 Yasminn83 Yasminn83
Afiyet olsun canim 🥰

Kizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. P Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.😞Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum. Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. armin83 armin83 tomrs tomrs FitFiliz FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim. Yasminn83 Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif olamadigim icin..🥀

Pazar Menum
Pazar gunu 4 saat uzaktaki bir sehire gittik, arkadasimizin nisanina.

Sabah
IMG_0551.webp

Ara Ogun (Direksiyon basinda 1avuc fistik ve 1salatalik yedim)

Aksam (Nisan Toreninde)
IMG_0605.webp

Buna ek olarak kahve ictim 2tane.
Spor:Malesef 8saatten cok araba kullandim tum gun, nisanda da cogunlukla oturduk, adimlarim cok az…5000 adim.
IMG_0633.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yasminn83 Yasminn83

Carsamba menu ve adimlarimida yatmadan once yazarim.Simdi cocuklarimi basketbol antremanina getirdim.Burada carsamba gunu saat aksam 7. Daha aksam yemegimide yiyemedim cok acim.Adim ve menumu eve gidince paylasacagim.Herkese simdiden gunaydin ve mutlu gunler.🌸

Back
X