• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Carsamba Menum
Sabah
IMG_0623.webp

Oglen
IMG_0630.webp

Aksam (Cocuklarimi basket antremanina goturdum sonrada eve gitmek istemediler, arkadaslariyla basket oynadilar.Saat 9da eve gelebildik ve o saatten sonra bir sey yemek istemedim😞Bir muz, 1 avuc kavrulmus fistik yiyip gunu kapattim.)

Su:2lt
Spor:14.100 adim

IMG_0638.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yasminn83 Yasminn83

Kizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. @Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.😞Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum. Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. armin83 armin83 tomrs tomrs @FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim. Yasminn83 Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif
A selam canm, iyim çok şükür ,tesekkur ederim,yoğunsun sanırım rabbim kolaylık versin, ben burasız yapamıyorum diyetimi sürdüremiyorum malesef denedim de olmadi, sen yapabilirsen yapabiliyorsan çok güzel😊

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
1 ekim menum
Sabah
iki ceviz
11 de

Tb yarim bazlama tereyağlı, Tereyağlı yumurta, kk fazla çerkez peynir, yeşillik yeşil biber, iki dilim kavun, Biraz çemen,

Öğleden sonra 13 de sade kahve armut kurusu bir dilim

18 de tavuk döner tadımlık yedim yüzme dersim vardı
1 saat yüzme, 13 bin adim

Screenshot_20251002-083056_Samsung Health.webp

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
1 ekim menum
Sabah
iki ceviz
11 de

Tb yarim bazlama tereyağlı, Tereyağlı yumurta, kk fazla çerkez peynir, yeşillik yeşil biber, iki dilim kavun, Biraz çemen,

Öğleden sonra 13 de sade kahve armut kurusu bir dilim

18 de tavuk döner tadımlık yedim yüzme dersim vardı
1 saat yüzme, 13 bin adim

Eki Görüntüle 3652071
Afiyet olsun🌸

Selamlar kizlar nasılsınız ? Hala karmakarisigim ama biraktikca insan daha çok salıyor anladım. Bu dertlerin biteceği yok nerden yakalarsam kar diyorum . Yarın tartilip aranıza döneyim diyorum . Muhtemelen çok aldım ama odemdir gider inşallah. Diyeti de yapabildiğim kadar yaparım artık inşallah. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. @Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.😞Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum. Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. armin83 armin83 tomrs tomrs @FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim. Yasminn83 Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif olamadigim icin..🥀
Cnm iyiyim ben ben de yarın kilo bildirimi yapıp çıkacağım diyet listelerinden. Çünkü o kafadan çıktım artık. Ben de aktif olamıyorum🤷‍♀️

29.09.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, peynir, 5 yeşil biberli zeytin
Ara Öğün 17.00
Küçük bir salkım üzüm
Akşam yemeği 19.00
1 tabak kuru fasulye, 4 yk basmati pilav, 3 yk yoğurt, 2 yk kadar kırmızı biber yoğurtlama
2,5 lt su
1 lt dukan kiraz saplı

30.09.2025
Kahvaltı 13.30
2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, salatalık, domates, peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali, yarım avuç ceviz
Akşam yemeği 19.30
1 tabak patatesli köfteli bezelyeli yemek, 2 adet İçli köfte, 3 yk yoğurt
2lt su
1lt dukan kiraz saplı

01.10.2025

Kahvaltı 12.30
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, domates, peynir, 7 biberli yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
1 adet İçli köfte
Akşam yemeği 19.30
1 tabak domates çorbası, 1 kase patlıcan yemeği, 3yk kadar yoğurt
2lt - 2,5 lt arası su tam net değil
1 lt dukan kiraz saplı

02.10.2025

Kahvaltı 13.30
2 dilim çavdar ekmeği, salatalık, domates, peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16. 00
4 tuzlu kraker, 1 bardak ayran
Akşam yemeği 19.00
1 tabak bamya yemeği, 3yk kadar bulgur pilavı, 4 yk yoğurt ,1 kepçe kadar da tarhana çorbası
2 lt su şimdilik
1 lt dukan kiraz saplı

Sporları toplu olarak atacağım. En son bazı günler çok yok ama ağrım çok o yüzden 😔

Ellssa Ellssa Yasminn83 Yasminn83

Back
X