- 25 Şubat 2016
- 7.783
- 13.056
- 248
- 31
Oyle yapayim ya yoksa fenaErtesi gün tartı günü canım. Kendine ayır hepsinden ertesi gün yersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle yapayim ya yoksa fenaErtesi gün tartı günü canım. Kendine ayır hepsinden ertesi gün yersin![]()
Pişmanlatanazsan şişmanlatirlarPişmanlatmayan şişmanlatmaz atasözüne inanıyorum ben![]()
Tunaydin canimGünaydın kızlar![]()
Tunaydin canimGünaydın canlar![]()
Benimde 4 ten sonra yogun oluyor esime yemek hazirla cocuklar okuldan geliyor işimiz zor ya ama tatli koşturmalar hep iyi yapiyorsun Kolay gelsin canimBen asıl yazmak daha çok üşeniyorum ya çek gönder bitti
Daha guzel oluyorr kizz bebeler uyudugu zaman bos zamanımda hallediyorumakşam çekmesi benim zor oluyoya çocuklar ve kocaya yemek hazırlayana kadarr
sizde yapin detaylı böyle
![]()
Afiyet olsun canımkahvaltımı yeni yapıyorum yoğurtlu yulaf ezmesi
Hayat müşterek küçük şeyler bunlar sağlık olsunn yeterkiBenimde 4 ten sonra yogun oluyor esime yemek hazirla cocuklar okuldan geliyor işimiz zor ya ama tatli koşturmalar hep iyi yapiyorsun Kolay gelsin canim![]()
Anca gelebildim aşko
Eki Görüntüle 3651416
yemekte kereviz yemeği mercimek çorba dünden kalmış az mor salata 1 wasa 3 sigara böreği yedim ama çok küçük şekli onu sonradan yedim çekemedim
Kalori açısı 1010 oldu
21.20 şuan filtre kahve içiyorum
Boncuk2307
tekrar hoşgeldin canım.KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ergenlık donemınde alınmış kilo
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mıpkos
Ellssa
Boncuk2307
Oh oh ohh makarnaa afiyet olsun canımmiyi akşamlar
Menum
Sabah 10:00
peynir marul domates küçuk bir sandvic 1b tarcinli kahve
Aksam 17:00
1 kase tarhana corbasi 2k kiymali makarna
2lt su
Ellssa
Boncuk2307
Adim
Eki Görüntüle 3651476
Gayet güzel benceSabah kıymalı pirinç yufkası böreği. Çok düşük karb
Öğlen kıymalı yumurta
Akşam lahmacun maalesefkeşke bu hafta izinli olsaydım
Boncuk2307
Hemen dünkü menümü yazayım 30 eylül
Sabah
10 fıstık, bir ceviz
11 de
Iki haşlanmış yumurta
Bir dilim tb ekmek, bir tatlı kaşığı çemen, kibrikkutusundan fazLaca cerkez peynir,
Bolca yeşil biber, tatdimlik yumurtalı ekmek
13 de
bir dilim fazlasi kavun,bir salatalık
Bir saat yüzme
Akşam 18 de
Bir adet tavuk kanat ve but
Okul ve kursa yürüyüş 8 bin adim
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3651528
Günaydın ben iki gün önce 86 gelmiştim iki gündür dikkat ediyorum adettim de onunda etkisi var bugün kilom 84,9Ellssa
Menünü tamamıyla paylaşırsan daha kolay yorumlarz canımkahvaltımı yeni yapıyorum yoğurtlu yulaf ezmesi
Hep sağlıklı olalım gerisi kolay zatenHayat müşterek küçük şeyler bunlar sağlık olsunn yeterki
Tamam canım yarın daha dikkat edicem grupta yeniyim ya tam anlayamadımMenünü tamamıyla paylaşırsan daha kolay yorumlarz canım