• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
Kocayla tartıştım yada çocuklarla ilgili bir sıkıntım var kendimi yemede bulurum,
D Deltavealfa

Günaydın kızlar
1 hafta uğramadim hem işte yogunluk vardı hem azıcık psikolojik darlandım ondan uzak durmak istedim telefondan
Hazirliktayim ne de olsa o yüzden foto çekmedim
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6

Ama yine teni yeniden basladim:)

Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurum
Çoğumuzda var sanırım bu 🙈
Günaydın canlar 🌺🌺🌺
Günaydın🌝
Günaydın kızlar
1 hafta uğramadim hem işte yogunluk vardı hem azıcık psikolojik darlandım ondan uzak durmak istedim telefondan
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6

Günaydın

1000046350.webp

Günaydın. Maalesef bu sefer artıdayım. Üzgünüm. Uzun uzun anlatmıştım.

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Bugun komsularim gelecek is basina geceyim öğleden sonra cig kofte yoğuracağız oy oy yesem bi türlü yemesem bir türlü😔 kısır ve köfte aşığı olarak kendimi tutabildigim kadar tutacagim

Bugun komsularim gelecek is basina geceyim öğleden sonra cig kofte yoğuracağız oy oy yesem bi türlü yemesem bir türlü😔 kısır ve köfte aşığı olarak kendimi tutabildigim kadar tutacagim
Yiyebilirsin canım bol yeşillikle gayet sağlıklı
Afiyet olsun

Günaydın kızlar
75.5 im şu an
En son 73.9 idi
Fark +1.6

Tartı fotonu atmayı unutmuşsun canım

Back
X