- 29 Nisan 2016
- 3.109
- 11.999
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar tebrikler canimGünaydın
Hayırlı Cumalar olsun hepimize
Eki Görüntüle 3652540
Geçen Cuma 74.9
Bugün 74.5
Fark 0.4
Müthiş kabızım çaresine bakmalıyım bir an önce
Boncuk2307
Yasminn83
Hosgeldinn canım bende bugün geldim gel birlikte başlayalım yeniden motive olalimmm özledik seni deCankuşlar hayırlı cumalar, güzel günler diliyorum.
Yine utanarak geldim ama bu sefer kesin geldim. Beni tekrar kabul eder misiniz?
Hoşgeldin bitanem, gözümüz yollarda kaldı.Cankuşlar hayırlı cumalar, güzel günler diliyorum.
Yine utanarak geldim ama bu sefer kesin geldim. Beni tekrar kabul eder misiniz?
Tabi ki katılabilirin at tartını başla hemen
Ay ben etiketlemeyi unutmuşumGünaydın kızlar
Başın sağolsun canımİyi akşamlar kızlar babaannem vefat etti o yüzden foruma hiç bakamadım kusura bakmayın. Yarın kilo bildirimi yapıp tekrar takımlara girebilir miyim.
@Boncuk2408Ellssa
Vakitsizlik sağlıpından önemli mi canım. O serumu almalıydın. Takviyelerini düzenli kullan çok geçmiş olsunSelam kızlar.
ÖzellikleEllssa ve
Boncuk2307
2 gündür menü bildiremiyorum
Bahane gibi olmasın, mızmızlanmak gibi de olsun istemem.
İki üç gündür baya halsizim, hatta doktora gittim. İlk kez bir doktor demir değerlerim için şaşkınlıkla serum verelim dedi. Hatta adet dönemi mi yakın diye sordu, demir azlığından. Vaktim yoktu kabul etmedim, iki saat hastanede tutacaklarmış. Ciddi anlamda hâlsizim anlatamam.
Yarın özür dileyerek baya artı çıkıcam ama biraz daha toparlandım inşallah çok iyi devam edicem.![]()
Eylül ayında ilk 15 günü hedefimden hızla uzaklaşsamda son 15 günde toparladım ama yinede hedefim olan 72 yi göremedim.Vakit bulunca Eylül tablosu yapicam. Benim ay sonu hedefim 80 den kurtulmak
Müthişsin tebrikler canım