• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel yapsam güzel sonuçları var 😅
Dukan diyeti diye araştır. 4 evreden oluşuyor. İlk evre sadece protein içerikli besinler. 1.5 YK yulaf kepeği. Vereceğin kiloya göre 3-10gun atak yani ilk evre yapabiliyorsun.
Sonra 2. Evre seyir. Sebzeler ekleniyor. 3 YK yulaf kepeği. 1 gün sırf protein diğer gün protein +sebze şeklinde. Süt tozu, tatlandırıcı ve yağsız labne ile tatlılar yapılabiliyor.
Her aşamada light kola serbest
3. Aşama biseyler ekleniyor ama o aşamaya gelemedim 🤪
Her kilo için 10 gün bu evrede kalıyorsun. Kiloyu sabitlemek için.
4. Aşama serbest aşama sadece haftada 1 gün saf protein günü yapman gerek atak gibi.
Her gün 1.5 lt su ve 20 dk yürüyüş zorunlu
Sanki uygulanabilir gibi geldi bana canım ama hiç arastirmamistim. Çok merak ettim bakacağım buna canım. Simdikini yapıyorsam her şeyi yaparım gibi geliyor çünkü 😂

Aşkitomdan :KK23:tabii önce bayaa darladım sen beni böyle beğenmiyomusun diye baya ter döktü garibim sonra orta yolu bulduk bana destek olmak için demiş. Oysa ben kafamda koymuştum tarihimi bile belirlemiştim kendisi beni mutlu etmek istedi ise ben de hayır demedim. :rapci: Önceki 20 kiloda hediyesi arabaydı.Adam hayret etti 4 ay içinde araba için bu kadar değişimime. Oysa araba olsa da olmasa da beynimi hazırlamıştım değişime. İşte dediğim gibi benim planım doğrultusunda olmuştu gerçekten 20 kilo gitmişti o zamanda.
Bu seferki zor biraz gibi geliyor bana son kilolar zor olur ama düşündüğüm gibi olmaz kolaylıkla veririm inşallah.
Bence kolaylıkla verirsin Elsacim. Hem burda birbirimizle etkileşimde kalınca illa ki düzene giriyoruz öyle ya da böyle. Gelsin bakalım hediyeler.
Dur ben de gardrop yenileme için max bütçe talep edicem ödül diye 😂
Çok severdim eskiden şık giyinmeyi. Şimdi dikkat edemez oldum.
Esnettim kuzum esnettim. Şimdi de lgs süreci var ama kendime de vakit ayırmam lazım yoksa tek başıma kilo alıp duruyorum. Eşime bile dedim ben KK'ya geri dönüyorum yoksa olmayacak diye 😂😂

İnanır mısın ben de çooookkkk özledim 🥰 ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın
Ne demişler önce kendinize takin oksijen maskesini. Ben de eskisi kadar aktif olamadım aslında sen yokken canım ama en azından pek almadım buralarda olunca. Yeniden şöyle bir 5 kilo daha verebilsem. Benim de ilk hedefim bu.
muhteşem :KK36:
Senden bir şey daha rica edicem canım
Her gün aynı saatte bu yazıyı paylaşır mısın cumaya kadar :KK60:
Çalışırım kaptişkom. Ama her gün sözü veremem bazen erkenden uyuyorum. Bazen de çalışmam gerekiyor filan.
Su an balkonumdayım, los ışık dışarıyı izliyorum bir yandan sezen söylüyor, yazdiklarini okudum bir yandan bana çok iyi geldi, çok haklısın :KK60:
Canim benim ben de balkonda yanindaymis gibi hissettim şu an 🥰 ne güzel yeniden motive olmak

Yawrukush Yawrukush kankime de bir yazayım. Nasılsın canım iyi geçiyor mu haftasonun?
Ay var ya yine aynı takımda olamamisiz 😂
Şöyleikimiz için de bir sakin geçebilecek hafta kollayip rakip kaptanlar olmayı deneyelim bari 😅

Bence kolaylıkla verirsin Elsacim. Hem burda birbirimizle etkileşimde kalınca illa ki düzene giriyoruz öyle ya da böyle. Gelsin bakalım hediyeler.
Dur ben de gardrop yenileme için max bütçe talep edicem ödül diye 😂
Çok severdim eskiden şık giyinmeyi. Şimdi dikkat edemez oldum.

Ne demişler önce kendinize takin oksijen maskesini. Ben de eskisi kadar aktif olamadım aslında sen yokken canım ama en azından pek almadım buralarda olunca. Yeniden şöyle bir 5 kilo daha verebilsem. Benim de ilk hedefim bu.

Çalışırım kaptişkom. Ama her gün sözü veremem bazen erkenden uyuyorum. Bazen de çalışmam gerekiyor filan.

Canim benim ben de balkonda yanindaymis gibi hissettim şu an 🥰 ne güzel yeniden motive olmak
Evet canım haklısın, ben de taktım maskemi ve nefes almaya başladım. Bugün 4 gün bitti diyete başlayalı ve ciddi anlamda nefes almaya başladım. Çok yemekten karın siskinliginden nefes bile alamiyormusum.
Sen kontrollü kalmakla en güzelini yapmıssın filizcim, inan 5 kilo çabucak gider.

Bizde baslangicta iyi bir Anadolu lisesi gelecek seviyedeydi. Sonlara doğru saldı kendini. Tüm ogretmenleri hayret etti nasıl olur dedi. Birazda arkadaşları baskı yapmış korkutmuş. Sonradan öğrendik 🙁

Canım pişman olacak birşey yok. Bunlar hayatımızın getirisi. Önemli olan dengeleyebilmek. 😘

Dukan gibi mi?
Bende Dukan yapmaya çalışıyorum 🙄
Teşekkür ederim.bebeğiimm😘

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
@bluegreeneyes
@Candysisters
FitFiliz FitFiliz
@simad
@Yasminn83

Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor

Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Beni unutmuşsun kaptanimm😔 ama ben kendimi hatırlatırım 🤭

Herkese iyi aksamlar bugün menum

Sabah 9 00
Yumurta salatası
1 dilim tb
2 kaşık lor peyniri
Domates salatalık

Ogle 13 00
3 kaşık haşlanmış yesil mercimek
4 kaşık haşlanmış bulgur
Cacık

Ara 15 00
3 hurma
1 kase yoğurt

Akşam 18 00
Et döner
2 kaşık yoğurt
Salata
Bu yoktu ama dayanamadım 2 3 yudum zero kola😔

Su 3 lt
Saatim de bozuldu adım sayısı da atamıyorum zaten şu ara pek spor da yapamıyorum ama
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

KAHVALTI
Peynir, zeytin, salatalık, domates, 1 dilim ekmek, şekersiz çay, haşlanmış yumurta.

ÖĞLEN YOK

AKŞAM ÜZERİ

Protein bar
Şekersiz çay

AKŞAM
Ton balığı
Peynir
1 buçuk dilim ekmek (büyük köy ekmeği gibi dilimler)

SPOR
Yok sayılır

SU
2 bardak ve yarım litre içtim ama 1 litre daha içicem. Şişem hazır. İçemezsem yazarım.

Çocuklara meyve yedirirken kalanlardan yerim muhtemelen ama zaten meyve pek seven biri değilim. Kaçamaz yani ipin ucu.

İyi iş çıkardım bence. Çünkü sekteye uğrayınca konsantre zor oluyor.

Kahvemi içicem. 🖐

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Mthn83 Mthn83
Suyu düzeltiyorum 1.360 oldu total'de
Son dediğim şişenin tamamını değil, yarısını içebildim.

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Mthn83 Mthn83

Back
X