• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydınnnnn çiçeklerim

dün menüm:
11.00 tam buğday lavaş arası 2 yumurtalı hindi fümeli omlet+roka+lor+hardal ile dürü
14.00 süt+3 tane bulgur gevreği+1 avuç fındık
19.00 2 tabak pırasa yemeği+4 yk bulgur pilavı+haşlanmış lahana salatası

spor: 11bin adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• IMG_1902.webp
    IMG_1902.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 4
biz ne zaman beraber kaptan olsak hasta oluyosun ha aman dikkat geçmiş olsun c vitamini al mandalina te bol bol

oooooh nefis görünüyor valla

afiyet olsun ama aşşşşırı mı az acaba sankiiii menüleriiin 🙈🙈 iyi kilo gider böyle başlarda ama sonra birazcık artırıp vücutu kitlememek gerekir 🌸❤️

gaaayet güzel bir gün olmuş yemek de spor da akşamları ara ara kaçırıyoruz insanlık hali çok sık olmasın gerisi hallolur
Teşekkür ederim canm, aksamı tadımlık Su an midem ac 😊 ben diyete başladıktan sonra aç kalabilmeyi öğrenmişim 🥴

Günaydın güzel kadınlar, çok güzel bir gün olsun inşallah :KK68:

geçmiş olsun çok <3 kortizolü kullanırken tuz tüketmek hemen şişiriyor insanı bildiğim kadarıyla, ona dikkat etmek lazım sanırım. çoook dikkat et 🥰
Evet canım şişiriyor ama bana onun haricinde etkiler de yapıyor. Neyse kuşum sağlık olsun, yakında dönüş var benim için.:KK68:
Hoşgeldin canım. Sevindim senin adına.
Hoşbuldum kaptanım, inşallah bu cuma dahil olurum, şu son iki günlük düşüşe bakmam lazım önce. :KK200:
Hoşgeldin🌷

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım :KK200:

Back
X