Ay günaydın kızlar bu hafta oruçlu ve güzel gitmeme rağmen tartıda eksi göremedim adetim 11 gündür gecıktı ona bağlıyorum bugünde karnım ağrıyor ınsallah olurum
Geçen hafta 79,700
Bugün 79,90 EllssaBoncuk2307
Ben şu iki gündür sürekli hastanede yedim kızlar. O yüzden giremedim de. Eşimin bobreklerinde sıkıntı çıktı. Ve bu da kilomu etkiledi yoksa Çarşamba günü daha eksi çıkmıştım.
Şu an fark geçen cumaya göre -1 kg
Geçen cuma 75.95
Bugün 74.95
Fark -1000 gram Boncuk2307
GÜNAYDIN
Hayırlı cumalar herkese
bugünden itibaren artık buralıyım
3 çocuklu bir anne olarak çok aktif olmayabilirim şimdiden özür diliyorum
31 yaşındayım bu arada
2019 dan beri cuma takım yarışmalarına da katılıyordum
İlk doğumumdan sonra 20 kg kadar verdim burada 2. dogumun ardından da yine yaklaşık 20 kg verdim hedefim bu defa -30 kg inşallah
Tartı fotoğrafımı atıp bismillah diyorum ve başlıyorum herkese başarılar diliyorum Ellssa
Ben şu iki gündür sürekli hastanede yedim kızlar. O yüzden giremedim de. Eşimin bobreklerinde sıkıntı çıktı. Ve bu da kilomu etkiledi yoksa Çarşamba günü daha eksi çıkmıştım.
Şu an fark geçen cumaya göre -1 kg
Geçen cuma 75.95
Bugün 74.95
Fark -1000 gram Boncuk2307
Gunaydin
Gecen cuma 77
Bu hafta 76.2
Fark -800
Duzenli menu spor yazamiyorum
Ama diyete full devam ediyorum
Eger gurubu etkiliyorsam hazirligada gece bilirim kaptanim Ellssa Boncuk2307sibel_84
Eksilerim çok az bu sebeple daha düşük kalorili besleneceğim bu hafta bakalım nasıl olacak
Sabah kahvaltı yapmadım saat su an 11 kahve ve kuruyemişle başlıyorum güne inşa güzel verimli bir gün olur
Fotoyu yükledim baktım böyle yan duruyor sildim galeriye gittim biraz küçülttüm sonra yine olmadı
Sonra dedim bende yan yapayım bakalım bu sefer sitede düz çıkar
Sonuç olmadı