- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafamda deli sorular olustu simdiGünlüğümuzun yeni adı hayırlı uğurlu olsun.![]()
Evet takımın bütünü yıldızlar takımı. Her hafta yarışma gereği mavi ve kırmızı takım olacak. Mezun olan üyemiz MasterFit seviyesine ulaşmış olacak. Harbi Acun oldum yaaaa.Kafamda deli sorular olustu simdi
Yildizlar takimi devam edecek mi![]()
Sevdin bu isiEvet takımın bütünü yıldızlar takımı. Her hafta yarışma gereği mavi ve kırmızı takım olacak. Mezun olan üyemiz MasterFit seviyesine ulaşmış olacak. Harbi Acun oldum yaaaa.
Yanlış Zipzip'ı etiketlemisim22 Eylül
Sabah kahvaltısı geç oldu biraz zaten yapmadan aradılar amcam hastanedeydi ya mecbur acele çıkıp orda yedim kayfaltıyi
1.30
1 yarım simit
Yarım da poğaça
17.55
Yağsız tuzsuz salata birazda süt mısır ekledim tok tutsun diye ama ne fayda açım bişey yememeye çalışıyorum
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Z zipzip E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim aksam yemegini yeseydin neden yemedin22 Eylül
Sabah kahvaltısı geç oldu biraz zaten yapmadan aradılar amcam hastanedeydi ya mecbur acele çıkıp orda yedim kayfaltıyi
1.30
1 yarım simit
Yarım da poğaça
17.55
Yağsız tuzsuz salata birazda süt mısır ekledim tok tutsun diye ama ne fayda açım bişey yememeye çalışıyorum
Spor yok
Z zipzip E Elif_Eylul
Sağol kaptanım sabah kahvaltısı hamur işi olduğu için yemek istemedim Allahım sınanıyorum ya hep abur cubur getiriyorlar kardeşim az önce gelmiş dondurma getirmiş bana öperek dondurucuya attım elim titreye titreyeAfiyet olsun canim aksam yemegini yeseydin neden yemedin
Corba salata yogurt yiyebilirdin
Ya da sebze ,tavuk yemek yeseydin
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.oo
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates kavurma
Salata domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
Zeytin 5 tane
1 tk reçel
Ara kahve 1 tane kurabiye
Akşam 18.oo
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 tabak kara lahana kavurması
Salata cacık ezme
Bol su 2 bardak bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Afiyet olsun canım22 Eylül
1.30
1 yarım simit
Yarım da poğaça
17.55
Spor yok
Z zipzip E Elif_Eylul
Cuma günü güzel bir eksi ile gel kendini dondurma ile ödüllendir cnmSağol kaptanım sabah kahvaltısı hamur işi olduğu için yemek istemedim Allahım sınanıyorum ya hep abur cubur getiriyorlar kardeşim az önce gelmiş dondurma getirmiş bana öperek dondurucuya attım elim titreye titreye![]()
Ben bunu gördüm ama sebebini yazdın sandım
Hayırlı olsun kaptancigim çok güzel oldu bu isimBaşlığımız degisti
Ilk sayfadaki kurallari da sonra duzenlerim![]()
Onceki günler 7bini gecik oldu. Bugün oglen dönüşte yurumedim 4500Kaç adım atmış oluyorsun