Bu sefer kim gume gidecek acabaKesin gene bir atraksiyon olacak
NeresindeSekerli seyler bagimlilik yapiyor inşallah kurtulucam
Evet anadolu yakasindayim
Ev işi yapmasak ama evde hep düzenli ve temiz olsa ne güzel olurduHayrına bana da bir el atsana Dilek ev işlerini hiç sevmiyorum
Kartal senNeresindebende Anadoludayim
Park deme hiçÖğrendim canım çok şükür ilk zamanki heyecanlar kalmadı parkta biraz sorun yasamami saymazsak gayet iyi kullanıyorum
Formülünü bulursan bana da söyle bende istiyorum vallahi bıktım sürekli düzeni korumaya çalışıp ama ortada koruduğum bir düzenin olmamasındanEv işi yapmasak ama evde hep düzenli ve temiz olsa ne güzel olurdu
Bende rahat park edeceğim yer bulana kadar Mevlana gibi dolanıp duruyorumPark deme hiççoktur park ederken etraftan yardım istedigim erkeklerde bayılıyor zaten park edemiyene yardım etmeyi
ÇekmeköyKartal sen
Bize uğur getirsin inşallah kaptanımBaşlığımız degisti
Ilk sayfadaki kurallari da sonra duzenlerim
Bi an kendimi gördüm sendeSence
Colanın da neyden yapıldığını biliyorumama
Bekarken çok büyük konuştum şimdi onu yaşıyorumIstanbulda yaşamak zor trafigi bile dert gerçekten
Ben evlenmeden önce almıştım ama pandemi öncesiydi sanırım kullanmaya başlayalım ehliyet varsa hiç durma valla büyük rahatlik kafama estikçe arabayı alıp gidiyorumBende kullanmayı düşünüyorum artık ya ehliyat 10 seneden beri duruyor olmadı özel ders alicam
Çıkarsın aslında kaptanım ben yaptıysam herkes yapar herhalde ilk zamanlar araba biraz benden çekti amaBende kullanamiyorum 13 yil oldu
Hatta ozel ders bile aldim
Koyde de kardesimle az çalıştım ama trafige cikamam
Valla bende geleceği yakalamaya çalışıyorum ama sayfalar ekleniyor da ekleniyorGelecegi goruyorummmm yine msjlar msjlar ama ben gecmisi bitirememisim
Tmm canım. 15.000 üzeri sayılmayacak maalesef. Ama bravo.Miracim guncelleyelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?