- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
iyi geceler canimIyi geceler kizlar
İyi geceler kuzumİyi geceler
Ah İstanbulun çilesi ama seviyorum bu şehriSorma kaptanım ömrümun en uzun trafigiydi sanırım karsiya geçtim haliyle köprü çilesi oldu sabah 2 saat akşam 2 saat bittim valla
Benimde yarın arkadaslarla dogumgunu planimiz var salata yapip gidicem tabi borekte yapicam ama yemiycem biri cigkofte yapacak ondan yerim diye dusundumGeçmişe gelicem ama gözüm korkuyor yarına birde misafir derdim çıktı lapa yapacaktım yarın nasıl olacak bilmiyorum
Cok guzel bir özgürlük bence kendine şans ver otomatik arac dene onu kullanmak cok kolay bende manuel kullanamiyorumBende kullanmayı düşünüyorum artık ya ehliyat 10 seneden beri duruyor olmadı özel ders alicam
Afiyet olsun canim
Evet canım farkindayim bugün kullansam eşim zaten alacak otomatik vitesAh İstanbulun çilesi ama seviyorum bu şehri
Benimde yarın arkadaslarla dogumgunu planimiz var salata yapip gidicem tabi borekte yapicam ama yemiycem biri cigkofte yapacak ondan yerim diye dusundum
Cok guzel bir özgürlük bence kendine şans ver otomatik arac dene onu kullanmak cok kolay bende manuel kullanamiyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.30
Az yagda kapya biber peynirli
Az yumurta
Domates
2 dilim tb ekmegi
Ara : 1 murdum
Aksam yok cunku arada cok sacma beslendim kizima hamburger yapmistim yarisinin yarisi tabakta duruyordu onu yedim birde bi ciss yedimoyuzden aksam yemegi yemedim
Su 3 lt
Spor 15.755 adim
Zipzip- askrhpozitif Cordelia E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canim cocuklara biskuvili tatli yapmistimAfiyet olsun canım
Cıs ne acaba
Aldirip gel ozaman burayaTeşekkür ederim canim cocuklara biskuvili tatli yapmistimben hic sekerli seylerde engel olamiyorum kendime bunun psikolojide bi anlami varmi acaba beynimin o bölgesini aldiriyim
bak ya emanete hıyanet edicen demekkiBol pizza borek tatli yemeyi ihmal etmeyin kaptansiz
Hala kazancaniza inaniyormusunuzAy ablam nekadan iyisin ama ben stresimi yuruyusle atıyorum ama cuma mavi şirinleri yendiğimiz zaman mutluluktan yerim söz
Nokta atışı yapmışın DilekZipzip- kaptancigim Zuhal abla bu takımda iken ben yoktum Ozaman demiştiki iki kişi çok güzel kilo veriyor her hafta 3 3 müthiş spor yapiyorlar hatta birinin adı Dilekti galiba merak ettim kimdi onlar
Ben kırmızı takım kaptanı olunca onları arayıp buluyum galibiyeti garantiliyim diye düşünüyorum
ıslık çığır çıkar belkiKiz ben ben tensimi etikrtledim kac kere yine gelmedi nerde bulacan onlari
Merak ettiğim şeyler bile sıkıntılı galibaneyse biraz uyuyum ben eniyisi
Olsun canım karnın nasıl oldugunaydin herkeseeedunku menum ve adım 9667 saat 10 da uyudum karnimın agrisindan .. 15 e tamamlamakti hedefim ama olsun saglik olsun
askrhpozitif
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Eki Görüntüle 2920418 Eki Görüntüle 2920419
İkiside birbirine çalışıyor
bu emojideki kızların çantaları ve bizim takım renkleri
dimi ya kırmızı pembeye çalıyormavi daha iyi vuruyor sanki hee
FıstıkSelam cok sessiz takım.
Öncesi sonrası zamanı.
Kim kimi yeniyorBenle merve
Sende mi İstanbul dasinAh İstanbulun çilesi ama seviyorum bu şehri
Yarın son gün canım aman mümkün mertebe dikkat et bütün hafta emeklerin boşa gitmesinBenimde yarın arkadaslarla dogumgunu planimiz var salata yapip gidicem tabi borekte yapicam ama yemiycem biri cigkofte yapacak ondan yerim diye dusundum
Ciss olarak ne yedinMenüm
Sabah 11.30
Az yagda kapya biber peynirli
Az yumurta
Domates
2 dilim tb ekmegi
Ara : 1 murdum
Aksam yok cunku arada cok sacma beslendim kizima hamburger yapmistim yarisinin yarisi tabakta duruyordu onu yedim birde bi ciss yedimoyuzden aksam yemegi yemedim
Su 3 lt
Spor 15.755 adim
Zipzip- askrhpozitif Cordelia E Elif_Eylul
Başarımızın sırrı açığa çıkmışBol bol gülüyoruz burda
Demek ki takim ondan basariliydi
Sekerli seyler bagimlilik yapiyor inşallah kurtulucamAldirip gel ozaman buraya
Evet anadolu yakasindayimbak ya emanete hıyanet edicen demekki
Hala kazancaniza inaniyormusunuz
Nokta atışı yapmışın Dilek
ıslık çığır çıkar belki
Olsun canım karnın nasıl oldu
İkiside birbirine çalışıyor
dimi ya kırmızı pembeye çalıyor
Fıstık
Kim kimi yeniyor
Sende mi İstanbul dasin
Yarın son gün canım aman mümkün mertebe dikkat et bütün hafta emeklerin boşa gitmesin
Ciss olarak ne yedin
Hayrına bana da bir el atsana Dilek ev işlerini hiç sevmiyorumYatakodami temizledim bugün dip köşe iyi oldu hergun biyeri yapmak lazım ama günlük işten fırsat kalmıyor
Bı dönem 3 tane ev iş not alıp onu kesinlikle bitirmeyi hedef koymuştum .herzaman yapılmayan işler cekmrce düzeltmek kullanılmayani ayırmak gibi çok faydasını görmüştüm zaman içinde düzene girmişti ev alıp başını gitmemişti.Ona tekrardan dönmem lazım
Babanın arabası da olsa insan bişey olur diye çekiniyorYaa biraz da kendi arabam olmayinca suresim gelmiyor ama her zaman kullanmaya hazir olmak lazim acil birsey oldugu zaman arabayi kullanamayinca üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?