- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Benimde üst kuru bacaklar ve popo yağlıAhh ahh kader arkadaşım nasıl düzelteceğiz peki?
Ben de öyle pis besleniyodum ki bir hafta öncesine kadar.. neyse umarım bitmiştir artıkBeslenme daha etkili
Hoşbulduk çok teşekkür ederim hepimiz inşallahAramıza hoş geldin inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
Valla ben de bilmiyorum.ben zamanında baya spor yaptım.bacaklarim için ayak bileklerine ağırlık taktım biraz toplanıyor ondan sonrası yok.Ahh ahh kader arkadaşım nasıl düzelteceğiz peki?
Senle ben yaşlanmicaz sen 32 ben 38de kalcamHosgeldin tekrardan bende elif 32 yasindayim
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
%80 beslenme %20 sporAma spor da şart yani kilit nokta beslenme olsa da spor çok etki ediyor
Çok geçmiş olsun rabbim sifani versinGeçmiş cok fazlaydi, gözüm yemedi
Sagolsun @Cordeliaa özetini gördüm
Baska onemli bisey varsa, sonra yazar heralde
Ben bir haftadır tuncokburcu diye bir YouTube hesabından basen hareketi yapıyorum 20 dakikalık. Biraz incelir inşallah.Valla ben de bilmiyorum.ben zamanında baya spor yaptım.bacaklarim için ayak bileklerine ağırlık taktım biraz toplanıyor ondan sonrası yok.
Allah'ım bende yaşlanıyorum yeni yaşa alisamadan pat diğer yaş geliyorSenle ben yaşlanmicaz sen 32 ben 38de kalcam
%80 beslenme %20 spor
Afiyet olsun canimdünkü listem
sabah 1 fincan sade granül kahve
kahvaltıda tavada tereyağlı 1 yumurta, peynir, çay, 1 dilim ekmek
öğlen 1 muz sade türk kahvesi
akşam kuzu etli patates yemeği, 1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
4282 adım
Geçmiş olsun ablacimHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Mutlaka öyle. İşte beslenme yürüyüş bol su ve az pilates ile durumu düzeltmeye çalışıyorumAma spor da şart yani kilit nokta beslenme olsa da spor çok etki ediyor
Gözüm üzerinde sen öncesi sonrası olarak bir ölçü al bakalım fayda edecek miBen bir haftadır tuncokburcu diye bir YouTube hesabından basen hareketi yapıyorum 20 dakikalık. Biraz incelir inşallah.
Çok çok kilolu değilim ama birkaç kilo verip vücudumun toparlanmasına ihtiyacım var
Benim koca ölmeden ben ölürsem gözüm açık gidicemAllah'ım bende yaşlanıyorum yeni yaşa alisamadan pat diğer yaş geliyor
Öyle deme kız çocuklarının babası.bu arada anneciğinin çiçekleri nasilBenim koca ölmeden ben ölürsem gözüm açık gidicem
Aaaa evet ölçü almadım akşam gidince bel kalça bacak ölçeyimGözüm üzerinde sen öncesi sonrası olarak bir ölçü al bakalım fayda edecek mi
Abdest aldim şuanda olmazEvettttt kim benmle başlıorrrrr
Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrr kalçalar titresinnn
Hooooaaaaaaaaaaaaa
KeskeSenle ben yaşlanmicaz sen 32 ben 38de kalcam
Anamin cicekleri turp gibi masallahÖyle deme kız çocuklarının babası.bu arada anneciğinin çiçekleri nasil
Ne demek efendim rica ederimAaaa evet ölçü almadım akşam gidince bel kalça bacak ölçeyimsağol hatırlattığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?