Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımOlsun canım yinede eksisin. Sıkma canını![]()
Zamanda yolculuk gibi oldu burası bana zatenDonunce takiminin eksilerini bul yeter :)
Geçirenler sağolsun![]()
Tsk ederim. Insallah bu kez bende basaracagimHarikasin tatlım.![]()
Insallah. Bi dahaki hafta 2li rakamlari görüp, 3 lü rakamlara sonsuza kdr veda etmek istiyormGuzel eksi canim tebrikler haftaya 2li rakamlar geliyor demektir![]()
Tsk ederim. Daha cok yolum var ama ucundan basardikca hedefime ulasacagim inanci da kuvvetleniyorHaftaya 49 olursun sen
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Az değil ki yine üzülüyorsun. Bu kız ağlayarak zayıflıyor valla
Tebrikler canım![]()
iş bitmiyoki evin butun isini bitir buraya gel bir bakmisin 80 sayfa daha yine begen gecmis yap puff80 sayfayı beğendim mutfağı topladım çamaşır katlicam![]()
iş bitmiyoki evin butun isini bitir buraya gel bir bakmisin 80 sayfa daha yine begen gecmis yap puff![]()
Tartıldım da atacak cesareti bulamadım henüz
İnşallah birşey çıkmaz canım geçmiş olsun![]()
Amin kızlarEvet heryil kontrol oneriyorlar ailede kalp sorunu varsa![]()
Geçmişi bitir git o ara ev dağılmış evi toplarken yine geçmiş birikmiş bu döngü bitmeziş bitmiyoki evin butun isini bitir buraya gel bir bakmisin 80 sayfa daha yine begen gecmis yap puff![]()
Tebrikler canim eksin cok guzel24 Eylül Cuma kilo bildirimi
Geçen hafta Cuma 60,5 (resimli 60 95 idi)
Bu Cuma 59,45
Fark 1 . 05 kg eksi
Oran 1,74
Zipzip- E Elif_Eylul
askrhpozitif F Frozen01
Ben geçen cuma gündüz 60.5 idim. Bildirim yapmadan dışarı çıktım. Akşam aç bildirim yaptım. 60.95 idi. Bu durum yarışmada haksızlık olacağından gündüz kilomu dikkate alalım lütfen. Benim kilom sonuçları etkilemiyor. Fakat 60.95 üzerinden hesaplarsam haftanın en çok kilo veren üyesi oluyorum. Bu haksızlık olurdu Umarım adil olabilmişimdir.
Menopoz şehir efsanesi bence de...bı daha ağlarsam şey olayımGuzel canim daha cok gelsen keske
Spor yapiyordum ama
Supersin kirmizilim
Abooo allah korusun
Gunaydin kirmizi kaptan
Abla sesli guldum ya
Menepozluyum diye agliyor birde
Super canim
Oo dilosum
Kaybolursun gel bosver
Guzel eksi keske seni transfer etmeselerdi
Motivasyon mu eksik canim
Kabizlik basimizin belasi
Mugeye cikarsiniz arfik
Gunaydin abla
Anam seni cok.istemistim kirmizi grup icin ajan mi ciktin yoksa :)
Darisi bana
Simdi ne desem arkadasim iki ucu b. Degnek
Tebrikler abla
Niye üzülüyon kız eksin güzel74. 8
74.2
-600
0.802![]()
Güzel eksi canım tebrikler
Yeniden gelmiş 5ler maşallah24 Eylül Cuma kilo bildirimi
Geçen hafta Cuma 60,5 (resimli 60 95 idi)
Bu Cuma 59,45
Fark 1 . 05 kg eksi
Oran 1,74
Zipzip- E Elif_Eylul
askrhpozitif F Frozen01
Ben geçen cuma gündüz 60.5 idim. Bildirim yapmadan dışarı çıktım. Akşam aç bildirim yaptım. 60.95 idi. Bu durum yarışmada haksızlık olacağından gündüz kilomu dikkate alalım lütfen. Benim kilom sonuçları etkilemiyor. Fakat 60.95 üzerinden hesaplarsam haftanın en çok kilo veren üyesi oluyorum. Bu haksızlık olurdu Umarım adil olabilmişimdir.
Benim menopoz atarlarim bir tutarsa günlükten saatlige dönüştürürüm siziBen regliyim ama sakinim![]()
Hadi abla yapsanaBenim menopoz atarlarim bir tutarsa günlükten saatlige dönüştürürüm sizi![]()