- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.812
- 548
Teşekkürler canım,bugunnn kim olacakkk kuralları bir daha okuyalimmm gencler
hic deme canım
nasil oldunuz canım iyi misiniz biraz daha
harikaaasınn tatlimmmm
bende turkiyede kullaniyordum burda tam cesaretimi toplayamadim
gunaydddınnn
iyi akşamlarrr
tebrik ederim arkadaşim daha cok gelmeye calissan
tebrik ederimm
3 gün kacamak mı
tesekkur ederim canimm
tesekkur ederimmm
tebrik ederimmm
harikaaatebeik ederimm
afferin kız super eksi
canim daha cok katil aramiza
tesekkur ederim
hayirli cumalar
selammm nasilsn canim
tesekkur ederim
cok guzel tebeik ederim
tebrik ederimm
tebrik ederimm
tesekkur ederimmm
okuyor musun calisiyor musun fatma baya gencmissin
ahh senin bu guzel kalbinnallahım sen bu arkadaşımın karsına heo iyi insanlari cikar butün islerini rast getir ..
bu arada tebrik ederimm 5 li rakamlar gelmis
gecmis olsun insa hayatınız yoluna girerbazen kimseye anlatamiyoruz ama burda icimizi aciyoruz kotu dusunmeyin ama enerjinizi temiz tutun sinavınız icinde tebrik ederimm
bende özledim hemdee coook
neyi ya naptım gene benDilek nasıl becerdin kız cevapla diyorum bomboş çıkıyorşimdiden haftaya yatırım oldu benimki bonusumla geliyorum
Fitt_anne
İndir indir bitmedibi onceki mesajim baya uzun geldi kac mesaj alintilamisım ki dedim 36 mıskusura bakmayın kizlar
Bizim arkadas dogumgunu bugün oldu eve yeni geldim biraz yedimTam bakamadim canım ama alırız gibi duruyorhesaplamaya vaktim olmadı yarında misafirim gelecekmis tutustum
bu hafta acemiligimiz çıktı sen haftaya gor biziTam bakamadim canım ama alırız gibi duruyorhesaplamaya vaktim olmadı yarında misafirim gelecekmis tutustum
Teşekkür ederim kırmızılımGuzel canim daha cok gelsen keske
Spor yapiyordum ama
Supersin kirmizilim
Abooo allah korusun
Gunaydin kirmizi kaptan
Abla sesli guldum ya
Menepozluyum diye agliyor birde
Super canim
Oo dilosum
Kaybolursun gel bosver
Guzel eksi keske seni transfer etmeselerdi
Motivasyon mu eksik canim
Kabizlik basimizin belasi
Mugeye cikarsiniz arfik
Gunaydin abla
Anam seni cok.istemistim kirmizi grup icin ajan mi ciktin yoksa :)
Darisi bana
Simdi ne desem arkadasim iki ucu b. Degnek
Tebrikler abla
Kaptancigim seçim hangi gün hangi saatlerde olucak ona göre takımda olalim ki heycan olsunMasterFit
cuma gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur
kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer
kaptanlar sırayla yarismacilari secer(ilk secim hakki kirmizi takim kaptaninda)
Pazartesi kaptanlardan en cok kilo veren yarismaci değiştirme hakkina sahip olur
Duzenli menu paylasan takima %1 lik avantaj eklenir
spor yarismalarinda en cok puani toplayan ekibe %1 lik avantaj eklenir
Cuma günü kilo yuzdeleri hesaplanir ,avantajlarla birlikte en cok yuzdeyi yapan takim kazanir
Aksam 7 -8 gibi yapsak nasil olurKaptancigim seçim hangi gün hangi saatlerde olucak ona göre takımda olalim ki heycan olsun
AciklamayiKaptancigim seçim hangi gün hangi saatlerde olucak ona göre takımda olalim ki heycan olsun
Cuma yarışlarında yenimisin guzum .Gençken bende öyleydim pek heyecanlıydim ilk zamanlarİki gündür yasadigim stresi anlatamam cumaya eksi gelmek icin bide regl oldum cumaya yakin bi stres cuma sonrasi bi rahatlama oluyor keske her gunu cuma yaklaşıyor gibi yaşasak
Keşke yakın olsaydık birbirmizeAnladım canım güzel mahalle ama seviyorum burayi
Evet cok gencim hala gencim 39 yasindayimCuma yarışlarında yenimisin guzum .Gençken bende öyleydim pek heyecanlıydim ilk zamanlarperşembe gecesi açlıktan heyecandan uyuyamazdim tabi serde hirsta var o vakitler gençlik işte Ah guzum gaybetme buEvet heyecanını olmamı
Teşekkür ederim canım benim çok çok aminbaban için çok geçmiş olsun gülüm alıntılarda gördüm rabbim şafi ismiyle şifasını versin çabucak iyi olsun inşallah
Ikinci baharini yasarsin inşallah Cnm burdaEvet cok gencim hala gencim 39 yasindayimiki yil once takimlardaydim 2 yildir dikis tutturamiyorum yeni basladim tekrar inşallah kaybolmaz bu heyecan
Deli haftaya belki aynı takımda olucaz yavaş gel bu ne hizbu hafta acemiligimiz çıktı sen haftaya gor bizi
Aynen canım görüşürdük çok güzel olurduKeşke yakın olsaydık birbirmize
Yok canım bu hafta yeni takım kaptanları belirlenecek ve yeni takımlar oluşturulacak bu hafta en çok yuzdeyi alan kirmizi takımın kaptanı olacak ve kendine rakip kaptan secicekBizim arkadas dogumgunu bugün oldu eve yeni geldim biraz yedim1.5kilonun ödülü olsun
Simdi biz kirmizi takimmi olucaz
17yasinda evlendim canim 18de anne oldumsen kaç yaşın da evlendin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?