- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canım@Cordeliaa cok ozur dileyerek simdi paylasiyorum affet beni
Zipzip-
E Elif_Eylul
askrhpozitif Eki Görüntüle 2921863 Eki Görüntüle 2921864 Eki Görüntüle 2921865 Eki Görüntüle 2921866
Benimde kaynimlar gelicek şimdiBi yandan temizlik yapacam bir gözüm burda yarına yatılı misafirim gelme ihtimali var
Bu hafta hepimizin denk geldi canimKesinlikle şuan toplanıp nerde hata yaptığımızı konuşmamız lazım @Cordeliaa Acun beyimin karşında
Yani mesala @Tutaste53 arkadaşımız aylarca regl olma olma gel bu hafta regl olucak iş değil
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Bende de amcam ve kardeşim var kardeşim kesin gelecekte amcamlari bilmiyorumBenimde kaynimlar gelicek şimdi
Kız niye çiğ çiğ yiyeyim seni benAma yeniyim herkesi yeni yeni taniyorum kim ne kadar kilo veriyor nekadar grupta bilmiyorum merve beni çiğ çiğ yer
Misafirde gelmez gelmez tam diyete odaklanirsin ardı arkası kesilmezBende de amcam ve kardeşim var kardeşim kesin gelecekte amcamlari bilmiyorumtedbirimi alayımda ben
Bu Merve iki kere kaptan olmayı kaldıramaz zaten kaptanımOlsun tanırsın canim
Kirmizi takim kaptani olursan mavi takim kaptanini sen seçeceksin merveyi seçmezsin :)
cmasir katlarken bir gozum burdaBi yandan temizlik yapacam bir gözüm burda yarına yatılı misafirim gelme ihtimali var
Ya kurallari bilmiyordum sen yine mavi takim kaptanisin sandimKız niye çiğ çiğ yiyeyim seni ben
Üstüne bastın ayağını kaldırMisafirde gelmez gelmez tam diyete odaklanirsin ardı arkası kesilmez
Yok canım sen seçeceksin mavi takım kaptanı niYa kurallari bilmiyordum sen yine mavi takim kaptanisin sandim
hay maşallah17yasinda evlendim canim 18de anne oldum
hahahahah gençliğin kk de zayıflama gurupların da mı geçti gitti dileğiimmmCuma yarışlarında yenimisin guzum .Gençken bende öyleydim pek heyecanlıydim ilk zamanlarperşembe gecesi açlıktan heyecandan uyuyamazdim tabi serde hirsta var o vakitler gençlik işte Ah guzum gaybetme bu heyecanını olmamı
Bende yemek hazırlıyorumcmasir katlarken bir gozum burda
Geçen haftaya gore 200 gram eksisin ama wc sorununi cozunce eksilerin artacaktirKızlar 90 sabitim. Ne yediysem ne ictiysem kabızliğa cözüm bulamadım. Eki Görüntüle 2921594
En son kilon kacti canim hatirlayamadim ama eksidesin sanirim tebrik ederim ❤
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim❤Selam kizlar
Size tartimla geldim
Eksi meksi yok
Hafif bi siskinlik var bende demistim dun aha oda tartida cikti
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66,2
+200
bende walla sunlari yerlestireyim kızimla biraz ders calisicazBende yemek hazırlıyorumşuan secilmiycekse gidiyim mavi takım kim secildi
Geçen haftaya gore 200 gram eksisin ama wc sorununi cozunce eksilerin artacaktir
En son kilon kacti canim hatirlayamadim ama eksidesin sanirim tebrik ederim ❤
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?