- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet tabiki 1000 kaloriyi aşan kilo veremezLahmacun mu 1000 cal![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tabiki 1000 kaloriyi aşan kilo veremezLahmacun mu 1000 cal![]()
Ben okuyamadım, daldım ortadan
Yok birşey kuzum ya ben korumadayim çikoda koruyor bu hafta diyet yapicazBen okuyamadım, daldım ortadanbu ne ki
![]()
Herkesin yapısı metabolizması farklı kimse kimseyi tam olarak bilemez. Herkes kendini tanıyıp kendi yolunu çizmesi gerekir. Arkadaş o şekilde beslenerek kilo vermiş diye tek doğru onunki zannediyorİşte onu söyleyen bunları hesap edemiyor kaç kilo kaç yaşında şekeri var mı yok mu öyle konuşuyorYediği 1000 kalori geçmiş diyor
100 kilo birinin min 1500 Max 1800 kalori alması lazım
![]()
Yarin aclik orucuna baslar sadece su icerimÇok fazla üye var anca idare ederiz kuzum
Simit olmamış poğaça hiç olmamış akşam yemeyip oruç tutmaliydin![]()
Ölek mi 1200 altina dusen veremez asil hangi deli atti bu sacmaligi kuyuyaEvet tabiki 1000 kaloriyi aşan kilo veremez![]()
Olayi kacirdim link atinHerkesin yapısı metabolizması farklı kimse kimseyi tam olarak bilemez. Herkes kendini tanıyıp kendi yolunu çizmesi gerekir. Arkadaş o şekilde beslenerek kilo vermiş diye tek doğru onunki zannediyor![]()
Of of işte birde son mesaj canımı pek yaktı 50 kilosu batmış bana bana benim gibi 3 çocuklu karın kası yapmış sportif hatunaHerkesin yapısı metabolizması farklı kimse kimseyi tam olarak bilemez. Herkes kendini tanıyıp kendi yolunu çizmesi gerekir. Arkadaş o şekilde beslenerek kilo vermiş diye tek doğru onunki zannediyor![]()
Afiyet olsun tutasteciğim neyseki rakip takımsınMenu
Sabah(9:40)
1simit
Yarim pogaca
1 kk peynir
Ogle
Kahve
10 kaju
2 kare bitter
Aksam(16:4/)
4yk kiymali firin patlican patates karisik
1 kase yogurt
Su:2 lt spor:Eki Görüntüle 2921964
@Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @TekrarDene
Arar buluruz uzulme haddiniHaddimden ettiler beni![]()
Sen oruç tut cumaya anca verirsin canım ben öyle verdim son kilolarımiYarin aclik orucuna baslar sadece su icerim
Ölek mi 1200 altina dusen veremez asil hangi deli atti bu sacmaligi kuyuya![]()
Ptesi gorusuruz babyAfiyet olsun tutasteciğim neyseki rakip takımsın![]()
Borclarimi bari odeyim :)Sen oruç tut cumaya anca verirsin canım ben öyle verdim son kilolarımi![]()
Hee tamam canım, ben de bir an adım zannettim de yüreğime iniyorduYok birşey kuzum ya ben korumadayim çikoda koruyor bu hafta diyet yapicaz![]()
Atan gitti biz ayıklamaya uğraşıyozYarin aclik orucuna baslar sadece su icerim
Ölek mi 1200 altina dusen veremez asil hangi deli atti bu sacmaligi kuyuya![]()
Bugün benimde aklıma öyle geldi pazartesi tutucam.borclarim var valla aralıklı oruç iyiymiş.Borclarimi bari odeyim :)
18 Eylül de 1 yaşını doldurdu canımNe kadarlik kucuk benimde ayni inan :)
aaaaa aşk olsun benim mutfakla dış kapı arası 20 adımmış iki de bir doğru mu acep diye kontrol edip sayıyorum kiTuh yanlış takımı gaza getirdimEkim ablacığım boşver bu saatte yat dinlen yazık canına
![]()
Bugunden itibaren gunlerde kisaldiBugün benimde aklıma öyle geldi pazartesi tutucam.borclarim var valla aralıklı oruç iyiymiş.