Yazmasi lazim canim tarihsiz ürün mü olurTarihleri yazmıyo
Bi defa bozulunca olmuyor yaPazartesi tekrar niyetlenirim yada başka şeyler denerim
Sağol canım çocuklardan sıra gelmiyor ki biri annemi biri babamı esir aldılarKim olacak
Tamam canımannenlerle vakit geçir bol bol
Kız benim ki bir değil kaçıncı bozulusu Allah ömür verirde nasip ederse yaparım inşallah bir günYazmasi lazim canim tarihsiz ürün mü olur
Bi defa bozulunca olmuyor ya
InsaAllah canımKız benim ki bir değil kaçıncı bozulusu Allah ömür verirde nasip ederse yaparım inşallah bir gün
Anladım canımDaha belirlemedik canim yesillerden isteyen gönüllü varsa yesil kaptan olabilir
Tamam canim cok tesekkur ederim
canım az daha tepineyim odamda atıcam ben de3 Aralık spor
Ebem takımdaki arkadaş çocuğu için sormuştu.. hatta etiketledim onu ama aktif olmadı sanırım o saatten sonra.. Görürse mesajımızı cevap verir bende bilmiyorum açıkcası..fittanne mesajlarımı görmüş muydun çocukta ateş kızarıklık var mıydı enfeksiyon olabilir muhtemelen
Canım ben yeni aldım xiaomi mi band 6..Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
xiaomi mi band 6 benimki memnunum.Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?