Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Takımlar tekrardan hayırlı olsun. Wilma11 seni hayal kırıklığına uğratmayacağım haftaya cuma eksili foto olacak :)

fittanne eski kaptanım size de bol şans diliyorum. Herkes haftayı eksi ile kapatsın inşallah.

Cordelia canım bugün adım sayarı öğlen yükledim ve yanımda telefon olmadan da yürüdüm ama 8 bini tamamladım.

Menümü yazmıştım ama tekrar yazayım

Saati unuttum 13 veya 14'te olabilir.

Menemen süzme peynir ve biraz gözleme. Tek öğün yaptım bugün. 2 litreden fazla su içtim.

fittanne mesajlarımı görmüş muydun çocukta ateş kızarıklık var mıydı enfeksiyon olabilir muhtemelen
Ebem takımdaki arkadaş çocuğu için sormuştu.. hatta etiketledim onu ama aktif olmadı sanırım o saatten sonra.. Görürse mesajımızı cevap verir bende bilmiyorum açıkcası..

Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
Canım ben yeni aldım xiaomi mi band 6..
Bileklik normal yürürken adımı sayıyor ama mesela benim telefonum Iphone adım sayıları pek uyuşmuyor artık hangisi doğru yanlış daha test etmedim..
Mesela otururken kolunu çok sallarsan ne bileyim sabit pozisyondan hareketliye geçersen adım atmış gibi algılıyor..
Kısacası kolundaki hareketi adım olarak algılıyor.. En iyisi bi güzergah belirleyip sadece yürümek böyle olunca daha sağlıklı kayıt yapıyor bence..
Telefonla senkronize edince gelen aramaları meşgule atabiliyorsun,spor programı seçip kaç dk spor yaptın kaç kalori harcadın nabzın kaç attı vs onları gösteriyor..
Kandaki oksijen miktarı,nabız,stres durumu vs onları da ölçüyor..
İmkanım olsa ıphone watch alırdım şu an 5 bin liraya yakın piyasası maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…