Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi geceler, benim yavrular hasta kütür kütür öksuruyorlar.

Ben de canim ne zamandir kiymali pide cekiyordu bugun cocuklarla yaptik yedik. Kahvalti vs de olmayinca bianda cok yedim ve hala midemde resmen ,beni cok etkiledi yari baygin yattim. Tövbe bidaha beyaz unlu seylere .

Sabah 11.
2.5 kiymali pide

15.00
2minik kakolu muffin

17
Bir muz

Su 1litre
Spor yok

fittanne Zipzip- Cordelia

Canim burda sistem karmasik ama mutlaka gidecegim. Benim gözlerim de o sekilde oldu bugun. Gozumu ac kapa bir tuhaf oldum. Sonra da baygin gibi halsiz yattim. Ama tövbe beyaz unlu seylere.

Kendimi takip edecegim bakalim ne iyi geliyor ney gelmiyor. Cok tesekkür ederim.
Valla elimle yıkacagız bulaşıkları bu gidişle
Kizlar nette bulasik tableti yapmak icin tarifler vardi bir bakin isterseniz. Cok cok uzuluyorum.
canga bile BİM de 2-2,25 ten 2,50 ye çıkmış
Canga neyse de ,temel gidalar canimi yakiyor.
Ne dürtmesi kiz ,sen uyma Wilma11 diyecem de gecmis olsun esin hasta imis zaten. Itur kendine kahve yap dinlen.
Dürttüm uyanmıyo bide hasta
Gecmis olsun canim, sana dürtme tüyolari verirdim amma burda olmaz
Sağol canım çocuklardan sıra gelmiyor ki biri annemi biri babamı esir aldılar
Oh oh ne güzel bizim de anneannemiz gelse de ben de versem cocuklari

Afiyet olsun canim pide cok olmus neyseki Cuma

Bebeğimin vücut sıcaklığı yüksek gibi hissediyorum ateş ölçer 36.4 diyor gece beri vesvese ile uyudum uyandım kesik kesik
Kendi vücut ölçünüzü de ölçun belki bozuktur ateş ölçer.. oda çok sıcak ise size yüksek geliyor olabilir vücut ısısı..

Canım afiyete olsun..
3 mandalina yerine 3 meyve grubundan yemek yerine 1 meyve 1 süt ya da 1 yoğurt yapsaydın güzel ara öğün olurdu..

Akşamın az geldi ama acıkmaz mısın?
Meyveyi çok seviyorum ama şeker oranları fazla diye yiyemiyorum o yüzden haftalık kendime bir meyve yeme sınırı koydum bu hafta mandalina bir hafta boyunca yiyerek kendimi doyurmaya çalışıyorum meyve krizlerim için
Akşamda az evet ama inanki canım yemek istemiyor iki öğüne alıştı vücudum yoğurt yiyerek bastırıyorum başka şeyler yeme istegimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…