- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
İnşallah canımBu akşam çocuklar çok zor uyuduherkes uyuduguna göre bende sizabilirim sanırım insalalh bu gece uyanmadan uyuruZ amin
Amin bizimkiler de fena hasta bogazlar oksururken fena ses cikariyor.Bu akşam çocuklar çok zor uyuduherkes uyuduguna göre bende sizabilirim sanırım insalalh bu gece uyanmadan uyuruZ amin
Canim burda sistem karmasik ama mutlaka gidecegim. Benim gözlerim de o sekilde oldu bugun. Gozumu ac kapa bir tuhaf oldum. Sonra da baygin gibi halsiz yattim. Ama tövbe beyaz unlu seylere.Ben kah tahlili verdiğimde insülinim 20 glukoz 92 çıkmıştı. Ama iğrenç bir his gözleriniz mi şiş bilmiyorum ama benim gözlerim şişmişti böyle odaklanamıyorum hani telefon fotoğrafı odaklamaz ya öyle bir görüntü sürekli baş dönmesi yorgunluk uyku. Glukoz*insülin/405>5 olması gereken bir durum varmış insülin direnci için benim 4.55ti. Sana ilaç yazamam bişeyin yok dedi ama berbat hissediyorum hiç geçmiyor ısrar edip yazdırınca tüm şikayetlerim geçti. Muhakkak tahlilinizi endokronoloji bölümünde birine yaptırın aile hekimleri ile olmuyor. ( ben önceden kullanıp kafama göre bıraktığım için aile hekimine yazdırıp tekrar devam ettim.)
Kizlar nette bulasik tableti yapmak icin tarifler vardi bir bakin isterseniz. Cok cok uzuluyorum.Valla elimle yıkacagız bulaşıkları bu gidişle
Canga neyse de ,temel gidalar canimi yakiyor.canga bile BİM de 2-2,25 ten 2,50 ye çıkmış
Ne dürtmesi kiz ,sen uymaGit dürt
Gecmis olsun canim, sana dürtme tüyolari verirdim amma burda olmazDürttüm uyanmıyo bide hasta
Oh oh ne güzelSağol canım çocuklardan sıra gelmiyor ki biri annemi biri babamı esir aldılar
Afiyet olsun canim ❤3 Aralık 11.45 mantarlı 2 yumurtalı dometesli omlet
Yeşillik roka tere
Akşam
Taze fasulye yemeği ,
küçük tabak Makarna salata cacık
Zipzip-
Cordelia
@Filiz16
fittanne Eki Görüntüle 2963952
Afiyet olsun canim pide cok olmus neyseki CumaIyi geceler, benim yavrular hasta kütür kütür öksuruyorlar.
Ben de canim ne zamandir kiymali pide cekiyordu bugun cocuklarla yaptik yedik. Kahvalti vs de olmayinca bianda cok yedim ve hala midemde resmen ,beni cok etkiledi yari baygin yattim. Tövbe bidaha beyaz unlu seylere .
Sabah 11.
2.5 kiymali pide
15.00
2minik kakolu muffin
17
Bir muz
Su 1litre
Spor yok
fittanne Zipzip- Cordelia
Kendi vücut ölçünüzü de ölçun belki bozuktur ateş ölçer.. oda çok sıcak ise size yüksek geliyor olabilir vücut ısısı..Bebeğimin vücut sıcaklığı yüksek gibi hissediyorum ateş ölçer 36.4 diyorgece beri vesvese ile uyudum uyandım kesik kesik
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Günaydın canim gecmis olsunBebeğimin vücut sıcaklığı yüksek gibi hissediyorum ateş ölçer 36.4 diyorgece beri vesvese ile uyudum uyandım kesik kesik
Günaydın canimGünaydın canım
Meyveyi çok seviyorum ama şeker oranları fazla diye yiyemiyorum o yüzden haftalık kendime bir meyve yeme sınırı koydum bu hafta mandalina bir hafta boyunca yiyerek kendimi doyurmaya çalışıyorum meyve krizlerim içinCanım afiyete olsun..
3 mandalina yerine 3 meyve grubundan yemek yerine 1 meyve 1 süt ya da 1 yoğurt yapsaydın güzel ara öğün olurdu..
Akşamın az geldi ama acıkmaz mısın?
Günaydın canim hayirli sabahlar ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Nasılsın canmGünaydın canim hayirli sabahlar ❤
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Nasılsın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?