• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mutlu haftasonları diliyorum kızlarrr 💕🙏☕🍂🍁☔
2022 deki fotomla merhaba :deli::halay::halay::halay:

fit_gorunmenin_9_kurali_1.webp

Amin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
Canım çubuk kraker iyi gelir midesi basılır evde varsa minik minik koparıp ver istersen

Adamsınn💙💙💙💙
Pazartesi güzel eksilerde buluşalım canımm 💙💙💙
Kalkip trampolinde adim atacagim kaptanicem, ayaklarimda da 250grlik agirlik var .

Bide meyveyi sütlü kahve ile yesem olur mu? Yogurtla sevemedim, sade sütle de yiyemedim.😒

Amin canım çok sağol.. şimdilik biraz daha iyi görünüyor ama iştah yok bi iki bişey yedirdim ama istifra edince malum mide boşaldı yine..
Şimdilik gözlemliyorum sadece..
Biraz bişeyler yedirebilirsem iyi olacak..
Gecmis olsun kaptanim, istifra ettiysa rahatlamistir sikintisini atmistir. Cani ne zaman isterse o zaman yesin .

Aranizda adım sayar bileklik kullanan var mı? Ben telefona yükledim ama her dk yanımda olmuyor.
Bileklik kullananlar hangi marka aldınız?
ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.
arayüzleri de fazla. değişik saat ekranı da oluyor. ekranı geniş. stres, nabız, ay döngüsü, müzik, hava durumu, hareketsizlik uyarısı, oksijen, telefon mesajlarını okuma, aramaları görme ve çevirme özellikleri var. ekran camı ve kordonu da kaliteli. ben çok memnunum yani.

Canım ben yeni aldım xiaomi mi band 6..
Bileklik normal yürürken adımı sayıyor ama mesela benim telefonum Iphone adım sayıları pek uyuşmuyor artık hangisi doğru yanlış daha test etmedim..
Mesela otururken kolunu çok sallarsan ne bileyim sabit pozisyondan hareketliye geçersen adım atmış gibi algılıyor..
Kısacası kolundaki hareketi adım olarak algılıyor.. En iyisi bi güzergah belirleyip sadece yürümek böyle olunca daha sağlıklı kayıt yapıyor bence..
Telefonla senkronize edince gelen aramaları meşgule atabiliyorsun,spor programı seçip kaç dk spor yaptın kaç kalori harcadın nabzın kaç attı vs onları gösteriyor..
Kandaki oksijen miktarı,nabız,stres durumu vs onları da ölçüyor..
İmkanım olsa ıphone watch alırdım şu an 5 bin liraya yakın piyasası maalesef..
iphone nunki çok pahalı çok gerek yok bence.
Merhaba herkese... Dün gelip menü yazamadm cnkü gece perte cıktım..
Şuan yutkunamıorm burnum tıkalı
Cok kötüyim :KK43:
2 yıldır grip felan olmuordm ki umarm griptir..
Kızımı anneme braktm her ihtimale karşı :KK43:
Bugn kendime iyi bakıp burnumdan koku tat alabilecekmiyim die bakacam :KK43:
Bu hafta için şimdiden cok özir dilerim
Ckk kötüyim
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. inşallah normal griptir.
Benim büyük oğlan hastalandı ya 😥
Kusma karın ağrısı halsizlik 😭
geçmiş olsun canım. mikrobik birşey mi acaba?

ben de yeni aldım sayılır canım. Huawei band 6 aldım ben. çok araştırdım. karşılaştırma videosu falan izledim. bunu seçtim. başka markalara göre adımları ayarlı sayıyor. oturup kalkmalarda ve basit hareketlerde herşeyi adım olarak eklemiyor. iyi yani.
arayüzleri de fazla. değişik saat ekranı da oluyor. ekranı geniş. stres, nabız, ay döngüsü, müzik, hava durumu, hareketsizlik uyarısı, oksijen, telefon mesajlarını okuma, aramaları görme ve çevirme özellikleri var. ekran camı ve kordonu da kaliteli. ben çok memnunum yani.
Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Bana adımları düzgün saysın yeter. Fiyatlar da o kadar fazla ki yani aklımdan mı saysam diye düşünmüyor değilim :))

Back
X