- Emoji Skoru
- 210.944
- Puanlar
- 798
Misafirlikteyim canım. Yarın atarım inşallah.Aaaa cordeliaa 8000 i tamamlamissin ama sen daha cok adim atardin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirlikteyim canım. Yarın atarım inşallah.Aaaa cordeliaa 8000 i tamamlamissin ama sen daha cok adim atardin![]()
Hayırdır mapustamıydınMisafirlikteyim canım. Yarın atarım inşallah.![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim ❤
O da var. Giremiyorum siteye. Nerdeyse unutuyordum adımı. Şartlı tahliye oldum simdilik galiba.Hayırdır mapustamıydın
Bizi şutladilarda gerisini bilmiyorumBenim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba![]()
6-7 kisi siteye giremedik canimBenim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba![]()
Iyi gecmis olsun kardesO da var. Giremiyorum siteye. Nerdeyse unutuyordum adımı. Şartlı tahliye oldum simdilik galiba.![]()
Eyvallah. Allah kurtarsın Ayşe'yi.Iyi gecmis olsun kardes![]()
Amin aminEyvallah. Allah kurtarsın Ayşe'yi.![]()
Okudular bizi üflediler. Puf olduk.Benim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba![]()
reklamlar çok bunaltıyor telde. ben PC de giriyorum evde. burada bile çıkıyor. ama telde hiç yazamıyordum. opera yükledim bende.Valla bende chromedan da zor girmeye basladim. Bir girdigim burasi vardi zaten![]()
Okudular bizi üflediler. Puf olduk.
Okadar güzel seyler varki iyi giden şu 2 aydirE Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Koymuş zaten.E Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Ben sabah kendimi koydum sonra kaldirdimE Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Begendin dimeKoymuş zaten.![]()