- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canım24 Eylül menü
Kahvaltı 9.00
O kurumuş olan ağlayan pastam 1 orta dilim
Öğle 1.30 3 köfte, salata, ayran
Akşam 18.15 kırmızı mercimek çorbası, bol salata
Su 2 lt
Spor yok
Not. E Elif_Eylul sesini duyuyorum sen demeden ben diyim külbastini yerim
@TekrarDeneZipzip- başka etiketlemem gereken kimse varmı tam bilmiyorum
Bugunden cumaya kadar yazacam sözMenulere bakmak icin gittim aslinda bugun
Dun kurallari hatirlattik en cok menu yazan ekibe avantaj %1 diye
HiçNeden yan bakıyorsun kaptis
Seni kaptan sandım. Yardımcı Fit kaptan.
Ha tamam o zaman sorun yok
Tmm yaziyim canimCanım dünün menüsünü de yaz mutlaka.
Biraz cisslar var ama cuma ödülü diyoruz afiyet olsun canimDunki menu
Sabah
2 h yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1k recel 1k1fkistik ezmesi 1d ekmek
Ara
Yarim tb firinda patates 1 top dondurma
Aksam
1tb yogurtlu kabak 1tb salata
2 lt su
6500 adim 650 puanCordelia zeyneppk
Eki Görüntüle 2922187
24 -30 Eylül Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 2. Etap 24.09.2021 Cuma cuma cumartesi Pazar pazartesi sali Çarşamba perşembe Kırmızı Takım 1zeyneppk kırmızı kaptan 82,5 2F Frozen01 kırmızı 65,6 3@Brzhuzur kırmızı 67,2 4sandriyon kırmızı 66,2 5@askrhpozitif kırmızı 86 6Cordelia kırmızı 59,45 7Tutku44 kırmızı 75,7 8@ekim2009 kırmızı 80,4 9madamhd kırmızı 79,4Kırmızı Takım ortalama Mavi Takım 1@TekrarDene mavi kaptan 71,7 2@Tutaste53 mavi 69,95 3@Umutumut82 mavi 90 4@bluegreeneyes mavi 71,6 5Gurbettt42 mavi 61,7 6@nehir6161 mavi 74,2 7fantastikaaa mavi 100,7 8@Ytmz mavi 65,69 Amine Busra mavi 75,2 Mavi Takım Ortalama
Maalesef abla. İki kaşık birşey yesek aninda 2 kgBir fısıltı haberi der ki İki hafta diyet yap kırk yılın başı evdeki pantolonlu şeytana uy pizza ye sonuç +800
Abi biz ömür boyu kabak , salata mi yemeye mahkumuz
Aynı gün 16.000 küsur adım attım amaMaalesef abla. İki kaşık birşey yesek aninda 2 kg
Geçmiş olsun zeynepcim...neyi var kızının ateşi mi çıktı. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim.Bugun disaridaydim yeni geldim kizim hastalandi doktora goturduk sonra alisveris derken yeni eve geldim atladigim birsey olursa hatirlatin lutfen olurmuZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
madamhd canim sagolsun hatirlatmis teşekkür ederim
Kac dilim pizza abla 1 dilimse yaninda salata varsa ve sporda varsa kilo yapmaz ama bende kesinlikle porsiyon kontrolu yok bir yiyince bitene kadar yiyiyorum sonra gelsin kilolarBir fısıltı haberi der ki İki hafta diyet yap kırk yılın başı evdeki pantolonlu şeytana uy mübarek cuma günü ödül olarak pizza ye sonuç +800
Sagol canim cuma biraz cisli geciyor maalesefBiraz cisslar var ama cuma ödülü diyoruz afiyet olsun canim
Amin canim cok teşekkür ederim kusma ve atesi vardi igne yaptılar iyi oldu sonra alisverise gittik yurudu gucu yerine geldi igneden sonraGeçmiş olsun zeynepcim...neyi var kızının ateşi mi çıktı. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim.
Orayi bilmiyorumda burdaki pizzalar istersen donerli yapiliyor kirk yilin basi bir alip yiyiyim diyorum sabaha kadar su iciyorum icimi yakiyorBir fısıltı haberi der ki İki hafta diyet yap kırk yılın başı evdeki pantolonlu şeytana uy mübarek cuma günü ödül olarak pizza ye sonuç +800
Salgin var cnm. Benimkilerde gecirdiler cok gecmis olsun.Amin canim cok teşekkür ederim kusma ve atesi vardi igne yaptılar iyi oldu sonra alisverise gittik yurudu gucu yerine geldi igneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?