Küçük olduğu için o kadar. Bilerek bugun yaptim. Yarin et ve salata düşünüyorumAfiyet olsun canım dolma kucukse sorun yok
Sanirim eklerim. Şimdiden açsam sabah olmaz banaAfiyet olsun canim
Ara ogun ekle istersen kuruyemis ve sut olabilir
Kiz ne gitcen taaaa anasinin gözüne benim sözüme inanmiyomusun ben sizi tutuyorumyanlis mi anladim geri mesajlara bakmam lazim
Liste stress yapıyordu galiba fazla konuşmuyorduk. Rahatladık herhalde2 haftada 8 bin mesaj yazmisiz takimda bu kadar hareketli değildik gunluge gecince ne değişti acaba
Menuleri burda paylasiyoruz zaten canimMenü paylaşım sayfasi niredetakımda paylaşsak olurmu
Burda paylaşmıyormuydunuz?Menü paylaşım sayfasi niredetakımda paylaşsak olurmu
nasil oldu kızın iyi mi kaptanimmBugun disaridaydim yeni geldim kizim hastalandi doktora goturduk sonra alisveris derken yeni eve geldim atladigim birsey olursa hatirlatin lutfen olurmuZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
@madamhd canim sagolsun hatirlatmis teşekkür ederim
Yine temizlikmi yaptın senMenü paylaşım sayfasi niredetakımda paylaşsak olurmu
Dogru diyorsun guzel eksiler vardi dun gülmenin etkisi büyükBak fazla gülünce daha iyi kilolar verdi kızlar
Geçmiş olsun canım.Bugun disaridaydim yeni geldim kizim hastalandi doktora goturduk sonra alisveris derken yeni eve geldim atladigim birsey olursa hatirlatin lutfen olurmuZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
@madamhd canim sagolsun hatirlatmis teşekkür ederim
Aaa dedim ya sizi tutuyorum diye
Kiz ne gitcen taaaa anasinin gözüne benim sözüme inanmiyomusun ben sizi tutuyorum
Masterfit yarışması hepimize çok iyi geldi2 haftada 8 bin mesaj yazmisiz takimda bu kadar hareketli değildik gunluge gecince ne değişti acaba
Ben de bütün gün telefonu sütyenin arasına koyup herşeyi yaptım ama bi ara çıkarmak zorunda kaldım şarja taktım aslında tehlikeli öyle hep radyasyon elektronik eşyalarAblacığım o zaman sütyeninin içine koyBütün aklımida sanami veriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?