Bir tabakta sen ye yav bi tarafın şişerGünaydın sevgili takımimAnamlar gidecem kahvaltı dan sonra eli boş gitmemek için tatlı yapıcam şimdi 3 gündür tatlı yapıp duruyorum Allah'tan boğazına düşkün bi kadın değilimde sıkıntı olmuyor
Eltim doğum yaptı, telaslardayiz şu aralarGünaydın unuttun bu aralar beni
Ellerine saglik masa güzel görünüyor
Teşekkür ederim canımEllerine saglik masa güzel görünüyor
Gırgır şamata kısmı çokomellibiz yeni gelenlerin aynasiyiz aslında .bu söylediklerinin hepsi sensin cnmyeni gelen biri burayı aileden olup sahiplenmesi birlikte vakit geçirmekten keyif almasını istiyoruz gırgır şamata kilolarınımizi verelim yani
Tek seni miGünaydın unuttun bu aralar beni
Merak et diye ben çift cihaz çalışıyorumBu ziyaretciler 20kisi 6kiside üye var ilginc
Günaydın canimGünaydın
Telsiz konuşması cevapları. Tamam
Oooo ablanın ablası mı varmışAblam gelcek yaa bakma ben boyle kahvalti yapmiyorum
Günaydın canim ❤Günaydınnn
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Canim adimlar spor bolumune atılmıyor mu niye şaşırdın
Eline saglik harika görünüyor masa
Cordelia kendi tasiyor canim orayaBen bunu kaçırmışımbaşka bolumemi paylasicaz geçmişi nasıl okuyorum anlamıyorum
Yok filizin masasi tabaklari burdaki yarismadan kazandiBu olsa olsa senanın masasidir
Günaydın canim ❤Günaydın
Halen o kadar aç değilim dedim kesin sabah uyandığım da kendimi zor mutfağa atarım ama öyle olmadıKız bu ne ne yedin sen hiç birşey böyle olmaz. Birşeyler yemen lazım .
bende aldırayım benim oğlanın ki de senin ki gibi yada onu bana versin kendine yenisini alsın :))Cok rahatlik gun icinde nekadar adim attigini goruyorsun bu insani gaza getiriyor 10-15 bin yapmaya calisiyorsun
Nabzini ölçüyor gece uyku kaliteni gosteriyor bir cok ozelligi var bende buraya geldikten sonra aldim cok memnunum bana cok iyi geldi
0 rh larBende 0 pozitif
Harikasın. Dedim mira yorgun yapmaz . Sende bırak nehir, sonra dedim ki kalk kalk takımını yarıyılda bırakma. Cidden midem çok kötügidip yatayım . Hayırlı geceler miram
İşte benim spor kaptanım harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?