- 15 Kasım 2020
- 13.095
- 71.748
- 548
Biraz dolasinca aç karnına yağlar eriyor diye biraz geciktirdim kaptisAfiyet olsun canim herkes demis zaten bu menu cok az
Kahvaltı onemli sabah kahvaltini mutlaka yapmalisin
azcık küçülüyorlar gülümMemelerim yorsa yorsa beni yorar. Insallah zayiflayinca onlarda kücülür
benim gibi okuyorsun işte gülüm okuyup unutuyorsunBen bunu kaçırmışımbaşka bolumemi paylasicaz geçmişi nasıl okuyorum anlamıyorum
Sağol canım kaptanımbiz yeni gelenlerin aynasiyiz aslında .bu söylediklerinin hepsi sensin cnmyeni gelen biri burayı aileden olup sahiplenmesi birlikte vakit geçirmekten keyif almasını istiyoruz gırgır şamata kilolarınımizi verelim yani
eltinlere de size de hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin gülümEltim doğum yaptı, telaslardayiz şu aralar
hahahah benim oğlan da bu lafı çok söyler , maşallah çok faalsin kıdemlim dünkü adımını görünce kendimden utandım :)
Oo çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Menüm
Sabah 10.30
1 kapya biber sirkeli
1 yumurta peynirli maydanozlu
1 dilim tb ekmegi
Ara 13.00
1 cilekli kefir
Ara 16.00
1 mürdüm erigi (eşim cok ısrar etti )
Aksam 19.30
6 yk etli nohut
4 yk yogurt pulbiberli
Su 2 lt şuan uyuyana kadar 3 lt bulur
Spor 15.171adim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Bugun menum sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
Bir dilimden az peynir
Domates yarım
Salatalık
Maydonoz
Araöğün hindiba kahvesi biraz üzüm
Akşam 20.00
5 yemek k. Yeşil fasulye
Salçasız mercimek çorbası 2 kepçe
3 litre su
50 dk Leslie 250 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun kızlar25 eylül cumartesi menüsü
13:15
bol yeşillik 2 haşlama yumurtayla salata
domates salatalık
2 birleşik parmak büyüklüğün de köy peyniri
1 kibrit kutusu kadar petek bal
bir sürü ekmekkk( çeyrek ekmek + çeyreğin yarısı kadar daha)
19:35
1 kase sarımsaklı yoğurda haşlanıp sıkılmış kuru kabak pul biber nane
su az kaldı 2 lt olacak yatana kadar 2.5lt tamamlarım
Zipzip- E Elif_Eylul zeyneppk Cordelia
adımı telden kk ye girip sonra atarım daha 3471 adımdayım, anacım evde adım saymak ne zormuş yaaa:)
Afiyet olsun canım
Cok guzel canim afiyet olsun
SağolunAfiyet olsun canim
Ayıp ayıp bize yapılır mı bu
No no no
Ay ne kadar da düşünceli canım benim ya yedin mi yemegini hamur işi falan ye canisi aç kalma kıyamam sana bak
Ben çocuklarla oynaya banyo yaptırırdım belki oda aynısını yapıyor yazacaktım ama onun ki başka türlüymüş
Evet kaptanlarımızdan Allah razı olsun. Çom teşekkür ediyorum bende
Kaptanım sobanın başına geçtim oturuyorum midem de ve karnımda aşırı sancı var. Adımda yapamadım . Bana ne önerirsin sancı için . Midem de bulanıyor.
olsun canim evde duvara karsida yurudugum cok oldu onemli olan hareketSanada ablacım
Hadi ya kötü olmuş abla inşallah bir cozum bulursunuz yarın yorucu bir gün olacak senin için
Günaydın ve hal hatır kısmını geçersek baya kar ederiz geçmiş okumaktan
Alla alla niye öyle yapar ki acava okul da çok yorulup uykusu gelince mi bahanesi oluyor
Hay maşallah canım
Satasmadan da tadı olmuyor be
Bileklik al abla en rahatı
Biz gibi şişko olma potansiyeli olanlar kabak ve salataya mahkum abla , ödem yapmıştır o bu kaç güne gider
Çok geçmiş olsun canım
Wowww
O bende de yok koca pizzayı ve yanında kolasini rahatlıkla yerim
Ömrümde goremem bu rakamı
Tebdili mekanda ferahlık var dedikleri bu olsa gerek kaptanım değişiklik bize iyi geldi
Eminim beni çok dinlerler
Benim de böyle manzaram olsa keşke otoban kenarında yürüyorum benaraba uğultusu ile çok romantik
Bir gün bi kaç arkadaş toplandık bahçede cay birşeyler hazırladık iciyoruz . sağolsun komşumuzun biri üstümüze sofra bezi silkeliverdi
Bekunis denesene canım
Son zamanlarda çok yordun kendini aman dikkat et canım bağışıklığn düşmesin
Geçmiş olsun canımBu arada benimde oglum covit pozitif cikmisti. Evdeki baska hickimse de pozitif cikmadi. Hem karantinaya girerken hem cikarken yaptirdigimiz testlerimiz negatifti esimle ikimizin. Covit cok ilginc bir hastalik.
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Kimse uyanmamiş
Az daha gürültü yapayım
Tekrar gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Anam gitti kocam yokGünaydın ahaliiii
Bugun ablam geliyor kahvaltiya hazirlik yapiyorum belki kardeşimde gelir diye umut ediyorum ama annem gittiyse tabikiM MissHayaLet
Günaydın hayırli pazarlar kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın sevgili takımimAnamlar gidecem kahvaltı dan sonra eli boş gitmemek için tatlı yapıcam şimdi 3 gündür tatlı yapıp duruyorum Allah'tan boğazına düşkün bi kadın değilimde sıkıntı olmuyor
Günaydın hayirli pazarlar
Günaydınnn
Gunaydin kizlar
Canim adimlar spor bolumune atılmıyor mu niye şaşırdın
Benim masam her gün öyleBu olsa olsa senanın masasidir
Günaydın
Günaydın hayırlı pazarlar güzeller
filize yazdigina koptumm resmennnGeçmiş olsun canım
Anam gitti kocam yok
Kim +18 de geziyor belli
Benim masam her gün öyle
Günaydın hayırlı pazarlar güzeller
yemiş bitirmişlerdir yoksa konum at ışınlarız derdik hazırda kahvaltı sofrası henüz yemeyenler damlardıkAyıp ayıp bize yapılır mı bu
Ama şimdi menemen nerde memeler nerdefilize yazdigina koptumm resmennn
günaydın gülümGünaydınlaaar
Bende bilmiyomBen bunu kaçırmışımbaşka bolumemi paylasicaz geçmişi nasıl okuyorum anlamıyorum
Afiyet olsun canım
Daha yataktan çıkmadım ben zate yetişemem ama birgün bana özel kahvaltı isterim E Elif_Eylulyemiş bitirmişlerdir yoksa konum at ışınlarız derdik hazırda kahvaltı sofrası henüz yemeyenler damlardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?