Canım sinameki fikrine bir alternatif de açlık otunu onerebilirim. Kesin çözüm karın ağrısı yapmıyor tadı kokusu da yok. Ben hibiskusla dört beş yaprak açlık otunu demleyip içiyorum. Sinameki bağırsak tembelliği yapabiliyormus ama senin verdiğin tarif doğru hatta salataların üzerine baharat gibi serpilip kullanılabilirmiş.... E Elif_Eylul duy bacım.kızlar bir de temiz bir sinameki alın. mesela arifoğlu ya da diğer paketli olanlardan. onlar daha temiz oluyor. öğütücüde un gibi öğütün. yemeğin hemen ardından ya da yemekle birlikte 1 çay kaşığı yiyin. çok güzel çıkartıyor. bağırsakları da temizliyormuş. azcık karın ağrısı oluyor ama olsun.
aslında sinamekinin çayı içilmezmiş. böyle kullanılırmış.
Bundan böyle takımın kahveleri bendenEllerin dert görmesin .
İyi gider şimdi....6 km yürüyüp geldim... suyun altıni kapatmadın inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin yuvasında dirlik daim olsun.olsun. mutlu olun da...
Sen ne güzel bir kızsın sade dolunayda değil hep gel yavrum.Bundan böyle takımın kahveleri benden
aynen öyle canım. yemeğin içine konuyor. ama ben hemen ardından yiyorum.Canım sinameki fikrine bir alternatif de açlık otunu onerebilirim. Kesin çözüm karın ağrısı yapmıyor tadı kokusu da yok. Ben hibiskusla dört beş yaprak açlık otunu demleyip içiyorum. Sinameki bağırsak tembelliği yapabiliyormus ama senin verdiğin tarif doğru hatta salataların üzerine baharat gibi serpilip kullanılabilirmiş.... E Elif_Eylul duy bacım.
Belli bilgili oldugu a dan z ye kadar yaziyor yeter nezaman bitcek diyorum
1muz biraz fıstık ezmesi yazsa bitecek,ama 1muzun ustune sekersiz fıstık ezmesi uzamış hali
Fermente çay yerine çay iste bildigimiz çay kim anlicak fermentesini kakulesini royboksunu
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Bugün tansiyonun nasıl Fulyacımiyi oldu ama. sebze yedim ama nedense yemekten sonra midemde şişlik vardı. en azından o rahatladı
Bunlarin hepsi aktif mi benim hic gormediklerim varfesang 60kiloyum kaptanlarim yarin bildirimlerinizi fotografli ve nikli olarak özel mesajla bekliyorum
Diger bildirimlerde bu sayfada fotoğraf sarti olmadan en gec 13.00 a kadar yapılmali...
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
North River
@Pikachu_
@Nehir im
Amine Busra
@Li_zigi
@askrhpozitif
@Mevsim_bahar83
@Noisy Girl
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
sara_28
@masal_19
@Zeynebim2020
@bluegreeneyes
dolunaydagel
fesang
@Efillim
@fitblonde
@LADY VEGA
@deniz diyette
@limonlutarcinlikek
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
@first ladyy
@zeyneppk
Sen de sağ ol canımaynen öyle canım. yemeğin içine konuyor. ama ben hemen ardından yiyorum.
açlık otuna da bakayım canım. saolasın.
Sigara yerine tütün aliyor 12 13 yasinda baslamis maalesefAma ben senelerden beri iciyodum eylüle hamile kalinca biraktim bidaha almadim zaten,3sene oldu birakali 1yıl azmıs yeni baslamis
Bi kere daha kaliteli bi markanin boyle detoxunu aldim Allah belami verdi . Resmen curuk sebze suyu gibiydiKizlar bunu deneyen var mı? Alsam mı almasam mı bilemedim
Allah kolaylık versin canım. Biz bugün veli toplantısini da hallettik. Sağlık olsun inşallah güneşli güzel bir günde buluşuruz.Evet yaa mis gibi havalarda denk gelemedik şimdide havanın yüzü açılmıyor bereket bereket üstüne...
İyiyim ablacım ev okul gitgel...bu günümüze şükür
daha iyiydi canım. bugün yemeklerimde ekstra tuz yoktu. bir ara 125 e 86 ya çıktı. sonra yine indi. tuz yemeyeceğim ekstra. hem ödeme de yardımcı olur. çok şükür yani
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Bugün tansiyonun nasıl Fulyacım
Annenin babanın zamanlaması senin bir suçun yok ki güzelim ...üzülme sen...Nidennnn
hazırlara hiç gerek yok kendiniz yapın zaten.Bi kere daha kaliteli bi markanin boyle detoxunu aldim Allah belami verdi . Resmen curuk sebze suyu gibiydikaliteli ddiy verdigim parayami yanayim , ictigime mi , bi ise yaramadigina mi evde shaker yada blendarin varsa kendin yap canim
Hahaha çok tatlısınBi kere daha kaliteli bi markanin boyle detoxunu aldim Allah belami verdi . Resmen curuk sebze suyu gibiydikaliteli ddiy verdigim parayami yanayim , ictigime mi , bi ise yaramadigina mi evde shaker yada blendarin varsa kendin yap canim
Satin almadan arkadaslar aradi ( daha once x marketler zincirinde calisiyordum ) aycicek yagi 200 olacakmisSigara alayim dicem onada zam gelmiş
Canım seneye artıkGeçen sene indirimden xs deri mont almıştım bu yıl ona giremezsem yuh olsun banavazgecmeyelim tatlım ... dirayetli olmak zorundayız
Canım çok çok iyiGünü kapattım.
Sabah 11.00
Bir dilim ekşi mayalı garip ekmek
Menemen
Maydanoz 4 zeytin
Acı biber turşusu ve süzme peynir
Bir dilim pastırma
Ara öğün de yaptım bugün
Bir lokma pırasalı börek yarım portakalın suyu
Bir kupa kayısı çayı
Akşam 17.00
Tam buğday lavaşın içine hindi füme tel peynir marul koydum yanına da ayran ve acı biber turşusu
@Zipzip- E Elif_Eylul60kiloyum
35günde 10 wOwgeçen yıl 35 günde 10 kilo vermiştimşimdi 45 günde 4.1 kilo vermişim cumaya göre yani.
ama o zaman 2 öğün aralıklı oruç yapmıştım. meyve ve karbo minimumdu. kuru kayısı vs az miktarda ve bulgur pilavı
ee tabi öyle başlamadım. aralarda makarnalar, pilavlar, çikolatalar vs. miktarı azaltsam bile yine de karbo. kan şekerini etkiliyor.
şimdi yoluna giriyor herşey çok şükür
Anam babamın suçu yok halam annemi ebeye göndermiş ebe de naptiysa erken dogmuşumAnnenin babanın zamanlaması senin bir suçun yok ki güzelim ...üzülme sen...balık mi akrep misin
Ben oyun oynarmışım külliyen yalanbattaniyeyi üzerime çeker yatarim...
Ooo ben acayip mutsuzum o zaman tel zaten herkesin elindeNidennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?