bu zamlar yetmiyormuş gibi 1 ocakta yeni zamlar gelecekmiş. Rabbim korusunSatin almadan arkadaslar aradi ( daha once x marketler zincirinde calisiyordum ) aycicek yagi 200 olacakmis
Evde sarki soyluyorum 5lt tenekeye
Ben seni alamadumm oyy param yok idi paramm
Seni boyle satanaaaa harammm olasinn harammmefkarlandim bak
Valla ben artik cok korkuyorum. Anksiyetem tavan aslinda. Aldığımız zam çöp oldu boşuna sevinmişiz. Eşim mesai yapmasa bomlayacagizSatin almadan arkadaslar aradi ( daha once x marketler zincirinde calisiyordum ) aycicek yagi 200 olacakmis
Evde sarki soyluyorum 5lt tenekeye
Ben seni alamadumm oyy param yok idi paramm
Seni boyle satanaaaa harammm olasinn harammmefkarlandim bak
Benim de en büyük sorunum o canım kayısı güneşte kendiliğinden kurulanlardan alıp komposto yap sabah akşam aç karınla iç ve 1 er kaşık zeytinyağı ye aynı şekil faydasını görürsün bir süre düzenli yapınca bağırsak alışıyor ama ufal bir düzensizlik yine perişan ediyor3 gündür kayısı çayı iciyorum bir sürü acı biber turşusu yedim bugün bağırsak çalıştırıcı hap içtim ama tık yok. Nefretlik bir olay
Insan insanin eline dustu coktan canimbu zamlar yetmiyormuş gibi 1 ocakta yeni zamlar gelecekmiş. Rabbim korusun
Benimde esim yaz basinda is degistirdi baya bir fiyat farkiyla yeni mekan kurdu vs oo dedim tamam para biriktiririm ama hayal oldu bakalim hayirlisiValla ben artik cok korkuyorum. Anksiyetem tavan aslinda. Aldığımız zam çöp oldu boşuna sevinmişiz. Eşim mesai yapmasa bomlayacagiz
Eşimde koç abla aynı senin yaptığını yaparAnnenin babanın zamanlaması senin bir suçun yok ki güzelim ...üzülme sen...balık mi akrep misin
Ben oyun oynarmışım külliyen yalanbattaniyeyi üzerime çeker yatarim...
Topuk topuk o zaman
Yavuz abiiiTopukla topukla
Canım Adana'ya geleceğim için sırf adım takımına geçmiştim amafesang 60kiloyum kaptanlarim yarin bildirimlerinizi fotografli ve nikli olarak özel mesajla bekliyorum
Diger bildirimlerde bu sayfada fotoğraf sarti olmadan en gec 13.00 a kadar yapılmali...
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
North River
C Chikolata_gozlum
@Nehir im
Amine Busra
@Li_zigi
askrhpozitif
@Mevsim_bahar83
@Noisy Girl
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
@Zeynebim2020
@bluegreeneyes
@dolunaydagel
fesang
@Efillim
@fitblonde
@LADY VEGA
@deniz diyette
@limonlutarcinlikek
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
Hedef60kgolmak
@first ladyy
@zeyneppk
İyi geceler canısıiyi geceler kızlarrr
Afiyet olsun canımSabah 11
1yumurta 1 avakado 1dilim kepekli ekmek
15.türk kahvesi bir minik lokum
Akşam 18.00
Patlıcan yemeği yoğurt Z zipzip E Elif_EylulCordelia
Ayağına sağlık
Ayağına sağlık canım
Canim afiyet olsun ayağına sağlık12 Aralık menü sabah 11.45 iki haşlama yumurta bir dilim ekmek zeytin 10 tane kibrit kutusu Kadar peynir
16.00. bir muz mandalina
Akşam 18.50 tavuk ızgara salata
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Eki Görüntüle 2968819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?