Zıpzıpcım emeğine sağlık canım
60kiloyum tebrikler canım inan ki kendim kazanmış kadar sevindim çok güzel eksin
Kırmızı takımım cumadan bu yana sadece 800 gram verebilmisim hepinizden özür diliyorum ama gerçekten elimden geleni yaptım. Cumaya daha yolumuz var inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz.
60kiloyum ve fesang kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim
Kazanan60kiloyum Tebrikler
60kiloyum simdi kirmizi takimdan bir kişiyi secip takimina almani ve mavi takimdan bir kisiyi kirmizi takima göndermeni bekliyoruz
MasterFit 13.EtapKırmızı Takım Cuma Pazartesi Fark Yuzde fesang 62.1 61.3 0.8 1.28 @fittanne 87.4 87.5 +0.1 -0.11 Beth18 60.1 59.5 0.6 1.00 @Korkuluanne 66.6 66.55 0.05 0.08 @Kahve __Kokusu 56.4 56.35 0.05 0.09 @masal_19 57.8 58.3 +0.5 -0.87 @EppekArasi 74.65 74.45 0.2 0.27 Mavi takim 60kiloyum 85.4 84.1 1.3 1.52 @askrhpozitif 75.2 75.1 0.1 0.13 @dolunaydagel 89.3 89.2 0.1 0.11 masal3487 69.9 70.5 +0.6 -0.86 @LADY VEGA 61.8 61.8 0 0 @sulisim 55.5 55.2 0.3 0.54 Amine Busra 69.7 68.9 0.8 1.15
Hepinize çok teşekkür ederim
Evet yedim bayaAfiyet olsun canim mercimek koftesi cok olmus sanki
Cuma gunu kilo bildirimini bekliyoruz
Cuma gunu bildirim yaparsınEvet yedim bayaama sor neden yedim ertesi sabah hastanede hemen acıkmayayım diye bahaneler bahaneler
Ben 5 gündür aralıklı oruç yapıyorum. Başlarken de buraya yazacağımı düşünmemiştim hiç. Tartının fotosunu çekmedim o yüzdenne yapcaz şimdi
Cumaya eksilerle bekliyoruz canimBen bugün bildirim yapmayı unuttum iyimi özür dileyerek bildirim yapıyorum
Sabitim yani 100.300 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Bence 300gramda cumaya gidicek ve 9lara iniceksinBen bugün bildirim yapmayı unuttum iyimi özür dileyerek bildirim yapıyorum
Sabitim yani 100.300 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Evet ama iki gecedir cok uykusuz kaldim odem oldugunu dusunuyirum,bir de haftasonu tursu olayini biraz abarttim,haftaici dengeler en az -1 gelirim insallahArtin cokmus canim kaptanlar seçim yapmadi daha duzenlerim.listeyi
Kizin nasil oldu canimEvet ama iki gecedir cok uykusuz kaldim odem oldugunu dusunuyirum,bir de haftasonu tursu olayini biraz abarttim,haftaici dengeler en az -1 gelirim insallah
Canımcım tekrar tebrik ederim seni, aynen ikimiz de elimizden geleni yaptık. Takımdan kimse de bana kötü bir şey demedi o yüzden üzüntüm geçti. Destek olan herkese teşekkür ederimHepinize çok teşekkür ederim
Ben de çok mutlu oldum
fesang canım eksin gerçekten harika çok sevindim senin adına ikimiz de iyi çalışmışız
Ya evet kişi seçmek zor herkes bebeğin gibi oluyor hahaha
Dun su gibi burnu akiyordu,buhar verdik bu sabah sanki daha iyi gibiydi.Kizin nasil oldu canim
Bu arada dunku ve menu ve sporunu paylasabilir misin
Gecmis olsun iyileşir inşallah bir an önceDun su gibi burnu akiyordu,buhar verdik bu sabah sanki daha iyi gibiydi.
Sabah da kizim uyurken kalkip aksam yemegi,kiza iki cesit corba hazirladim.Sonra kiz uyaninca kahvalti derken hazirlanip ciktim bir turlu yazamadim menumu de.Simdi teneffusteyim yazayim.
Hosbuldum canimCanımcım tekrar tebrik ederim seni, aynen ikimiz de elimizden geleni yaptık. Takımdan kimse de bana kötü bir şey demedi o yüzden üzüntüm geçti. Destek olan herkese teşekkür ederim
Ya evet kişi seçmek zor herkes bebeğin gibi oluyor hahaha
Beth18 canım şimdilik hoşçakal, inşallah yine aynı takimda oluruz öbür haftalarda
masal3487 hoşgeldin kırmızı takıma canım
Dunku menum
Kahvalti 10.00
Tereyaginda yumurta
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
Yesillik
İki kasik tahin pekmez
Lavas
Ara trabzon hurmasi
Aksam 17.00
Firinda istavrit,hamsi (doyana kadar yedim)
Bol yesillik
Elma,mandalina
2.5 litre su yuruyus yapamadim.
Amin canim insallahGecmis olsun iyileşir inşallah bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?