- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
abowwww hızlı giriş yapıldi takimaaSenin canın reyting ay pardon kavga istiyor demekhic girmezdim bu işlere satasmasan kimsem kimim sana hesap mi verecegim
Oda olur inşallahKeşke "65 oldum size ihtiyacım kalmadı" diyebilseydim ama nerdeeeee
Baska birsey deneseydin canim keskeAy sabah zeytinyagi ictim kabizlik icinbu hersabah icilmez hala midem bulaniyor
abowwww hızlı giriş yapıldi takimaa
ismin nedir arkadasım
Estağfurullah hiç atarmiyim inanmazsan zıpzıp a sor hiç 60 li rakamlari gormusmuyumOda olur inşallahdemek 65 görünce bize tepigi Atacaksin
sahne adi mıKk daki sahne adım minik isteyen melek de der
Orjinal adım Fatma
Reyting asaletlesahne adi mı
efenim kimlerle tanısiyoruz bilemiyoruz kusurumuza bakmayin
hosgeldin fatma ama yavas gelelindeki sopa ve fırlattigın cantayi sakince yere birak
Bu defa görürsün insallah canimEstağfurullah hiç atarmiyim inanmazsan zıpzıp a sor hiç 60 li rakamlari gormusmuyum
İnşallah canim ya ilaclardanmidir benim rahatlogomdan mi anlamadım ama bir anda 8 kilo aldimBu defa görürsün insallah canim
Simit, çay afiyet olmuştur inşallah...tabi gözümüz Filisin sofrasında kaldı ama napalimAfiyet olsun abla
Direnmek zafer getirecek tatlım...yemedigin her mama eksi olarak hanene yazılıyor. Ki en güzeli sen bunun farkındasınMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
Şuan pazar kahvaltısi yapiyorken akşam beyimle cocuklarimla keyif yapayım karbonhidratla aşk yasayım diye dusunuyorsaniz bir yelerde aç bir kaptaniniz ve size çok güvendiğini hatırlayınız
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo
Bana bak kadin sen benim kim olduğumu biliyor musunSenin canın reyting ay pardon kavga istiyor demekhic girmezdim bu işlere satasmasan kimsem kimim sana hesap mi verecegim
Amin canım, inşallaheltinlere de size de hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin gülüm
Akşam menüleri 4 gözle bekliyorum yorum yapacağım
Bu nasıl liste yaaaSari takim
Zipzip-
@Filiz16
@chikolatagozlum
mavitosbik07
Cordelia
M MissHayaLet
Yeni gelen arkadaslar belki haftaya mavi kirmizi takima gecer
Bunu yeni gördüm. 163 boya 58 kilo hiçte zayıf değil. Normal hatta fazlalığı var. O kendini övmeye yer aramış.Bugun bana kilomu soran bir kadin sonra bana ne dedi. Hiç tanimiyorum da. Kac kilo olacagimi ona sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?