Açlık otuda erkek sinemaki imiş canımtarçınlı portakal yiyorum şimdi. sırf lif olsun diye.
diyetlerimi hep zorlayan bu. her diyete başladığımda mutlaka karşıma çıkıyor. canım evde var da arda arda kullanmak istemedim. kaç gündür 2 güne bir form çay içtim zaten.
bir de @Elhan ın dediği açlık otunu alacağım. onu deneyeceğim.
Geçmiş olsun canımKafam zonk zonk
Hormonlarla tetikleniyor safra canim ona gore beslen dikkat etAnlamadım ki birden oldu sağ tarafima uzandım şimdi anca hafiflesi bayadir yasamiyordum bunu
Dayanamadın mi yaz bana özelden ben seni motive Ederimİnşallah bende görürüm bakalim dayanabilecek miyim
Olabilir bak o hiç aklıma gelmedi dikkat edeyim bakayımHormonlarla tetikleniyor safra canim ona gore beslen dikkat et
bizim takımda canım.Listede misin
Senin eş sopalikEsim mutfakta profitorol yapiyoreee
alayım hemen o zamanAçlık otuda erkek sinemaki imiş canımben nane kekik gibi kullanıyorum faydası oluyor
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Cok sagol canimDayanamadın mi yaz bana özelden ben seni motive Ederim
Al robotta ya da baharat öğütücü de öğüt kullan canımalayım hemen o zaman
Hic sorma bugun sinirliyim zsten ona sinava gitti( uzamis ama haber vermedi ) gelmek bilmedi kizin asisi ve ignesi vardi araba ondaydi kaldi hepsi yarin goturecegim artikSenin eş sopalik
Vardır bir hayır canım bosverHic sorma bugun sinirliyim zsten ona sinava gitti( uzamis ama haber vermedi ) gelmek bilmedi kizin asisi ve ignesi vardi araba ondaydi kaldi hepsi yarin goturecegim artik
Yok canimKilosu yok herhalde
MukadderatYok canimolsa anlardi beni hata bende git spor hocasiyla evlen pastacyla niye evleniyorsun
İyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
Adimlarimi sabah paylasirim
öğretmen mi?Hic sorma bugun sinirliyim zsten ona sinava gitti( uzamis ama haber vermedi ) gelmek bilmedi kizin asisi ve ignesi vardi araba ondaydi kaldi hepsi yarin goturecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?