- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
iyi geceler tatlımIyi geceler kizlar
Adimlarimi sabah paylasirim
Ne düşünüyorsun bu konudabizim takımda canım.
evet bugün karbo fazla kaçmış. kendi de dedi zaten gündüz.Ne düşünüyorsun bu konuda
İyi geceler canım,Iyi geceler kizlar
Adimlarimi sabah paylasirim
Çok haklısın unutuyorum su içmeyi desem inanırmısınAfiyet olsun canim
Su yine az olmus az daha icmeye calis canim
Bi dönersin belki faydalı olur canimCanim senin yazdiginda okuldaydim. Nasil yapiliyor? Evimde var cubuk tarcin. Ama sen kabuk yazmissin. Ayni sey mi? kaynayan suya cubuk tarcin mi atiliyor?
Aa bilmiyordum
Ben gece acikinca marul, salatalik gibi su orani yuksek besinler yenmesi uygun diye biliyorum
Allah korumuş canım. çok geçmiş olsun.bebeği yataktan düşürdüm ya çok şükür ki birşeyi yok uyumuş kalmışız yatakta 7 buçuk gibi yatmıştık
evde kabuk tarçın varsa iç canım. tatlı ihtiyacını iyi bastırıyor. ya da yoksa sıcak birşeyler iç.Kızlar benim canım çok fazla tatlı istiyor normalde hiç öyle tatlı krizlerim olmaz ama bu aralar böyle oldu bir tatlı kaşığı arı balı yedim kesmedi ikinci kaşığı yesem yerdim ama yemedim niye böyle oldum ben ya
afiyet olsun canımSelam sonunda ben geldim....menumu yazıp uykuya kaçayım.
Sahur
Minyatür ekmeğin içine peynir domates biber
Yeşillik
Büyük bardak ballı su
İftar
2 kabak mücver fırında pişmiş
Büyük bir tabak sulu köfte yemeği
Biraz salata
Küçük kase yoğurt
Ara
Bir tutam karışık kuru yemiş
Su 2 litre
Zipzip- 60kiloyum
Tatlim açlık otunu içtiğin gün evde olmaya özen göster, ev kalabalık olmasın ....tarçınlı portakal yiyorum şimdi. sırf lif olsun diye.
diyetlerimi hep zorlayan bu. her diyete başladığımda mutlaka karşıma çıkıyor. canım evde var da arda arda kullanmak istemedim. kaç gündür 2 güne bir form çay içtim zaten.
bir deElhan ın dediği açlık otunu alacağım. onu deneyeceğim.
Son 200ha gayret
Ahhh bilemedim ben kasapla evlenmeliydimYok canimolsa anlardi beni hata bende git spor hocasiyla evlen pastacyla niye evleniyorsun
Et tavuk hergun olsa yerim bendeAhhh bilemedim ben kasapla evlenmeliydim
Pirzolalar bifteklerle ne yağlar yakardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?