Aaaa cok sevindim canimBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Sağolasın kaptanım şimdi durduk yere etkilemeyeyim takımıAaaa cok sevindim canim
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin
Seni listeden cikartayim canim ortalama aliyoruz zaten
Adim icinde zorlama bugun
Aaaaaaa ne güzel bebiş geliyorBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Sağol canım zaten uykusuzdum değişen pek bişey olmayacak benim içinAaaaaaa ne güzel bebiş geliyoruykusuz her gece hayırlı olsun canım
He ya ne ka güzelElçi olmuşsun
Aaaa ciddi misin kıs çok sevindim kaç numero olacakBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Bu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Afiyet olsun canimSabah
1 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 hurma
1 yeşil çay
Öğle
6 yk zeytinyağlı kabak yemeği
4 yk yoğurt
Ara
1 hurma
8 badem
Akşam
2 dilim biftek
Salata
Su
2. 5 lt
Zipzip- 60kiloyum
Spor
Eki Görüntüle 2970756
Allah nasip ederse 3 olacak canımAaaa ciddi misin kıs çok sevindim kaç numero olacak
Yaaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayi nasip etsin size ❤Allah nasip ederse 3 olacak canım
Elçiye zeval olmaz diyerek herşey mübah kız sanaHe ya ne ka güzel
Amin canım inşallahYaaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayi nasip etsin size ❤
Bütün dedikodu gıybet ne varsa cıtlatın bana he heElçiye zeval olmaz diyerek herşey mübah kız sana
Yuruyerek 20 dkAnladım canım evle okul arası ne kadar ki bebekle çok zor otobüsle git gel
Yaaa hem şaşırdım hem sevindim saglikla kavuşBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Yaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺☺Bu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Evet ilk hedefim buKesinlikle deert etmemeyi öğrenmek lazım.
Amin inşallah sallah sağol canımHoşbulduk
Hoşbulduk
Benim de ilk tikatimi çeken sen oldun
Seninle ulaşırım
Geçmiş olsun
İnşallah canım
Çok üzücü Allah rahmet eylesin…
Geçmiş olsun
Hoşbulduk
Ayy çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Teşekkür ederim fulyacimçok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?