Hesap detaylarinda kg bölümündeTam çocukları almaya giderken 4’te geldi. Biz gelene kadar ısınmış biraz. Neyse bişey sorcamşu herkesin altındaki benzin ve hız göstergeleri nasıl yapılıyo
Evet yaaa hep aklımdaydı Zipzip ama hem hazır değildim hem de hep bi olaylar oldu. Neyse sağlık olsun. Seni görmek de ayrıca güzel oldu
Abooow spor üstüne adım mı tamamlıycam
Maşallah hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Bu göstergeler inşallah benim hızıma yetişirHesap detaylarinda kg bölümünde
Teşekkür ederimTam çocukları almaya giderken 4’te geldi. Biz gelene kadar ısınmış biraz. Neyse bişey sorcamşu herkesin altındaki benzin ve hız göstergeleri nasıl yapılıyo
Evet yaaa hep aklımdaydı Zipzip ama hem hazır değildim hem de hep bi olaylar oldu. Neyse sağlık olsun. Seni görmek de ayrıca güzel oldu
Ben hala dusenemiyorum canımBen şuan 3. Yü kendimde düşünemedimtabi senin 2 numara da 4 yaşı geçecek o zaman canim zamanlama iyi olur inşallah
Bana yetiştiyse sanada yetişir inşallahTeşekkür ederim canım. Bu göstergeler inşallah benim hızıma yetişir
Canim benim ikisininde arasi azdı. O yüzden şuan için sadece Allah korusun diyebiliyorumBen hala dusenemiyorum canım9 ay zamanım var bu düşünceye alışmam için
Denerim canımTarcinli sut cok guzel kesiyor tatli istegini bir dene istersen
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallahBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
HoşbuldumBana yetiştiyse sanada yetişir inşallahbu arada hosgeldiniz
11 senedir burda yaşıyorum canımHeyyy Eskişehirli misin?
Kıs izinsiz nasıl söyleyeyim deliO an olacaktı o ogrenemeyijce hevesim kaçtı
Var canimElhan abla sen ogretmendin dimi.. öğretmenlik bölümü okumadan ogretmen olma yolu var mı
Yani masterfitte 8000 adimcik cok degilAbooow spor üstüne adım mı tamamlıycam
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Ceviz
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase kara lahana çorbası
Mücver
Akşam
Bir kepçe kara lahana çorbası
Mücver
Acı turşu biberi
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip-
Ben de seni hiç unutmadım canımTam çocukları almaya giderken 4’te geldi. Biz gelene kadar ısınmış biraz. Neyse bişey sorcamşu herkesin altındaki benzin ve hız göstergeleri nasıl yapılıyo
O yol var da söylemeyenlerin ...............Elhan abla sen ogretmendin dimi.. öğretmenlik bölümü okumadan ogretmen olma yolu var mı
Formasyon alarakta olunabiliyorduO yol var da söylemeyenlerin ...............
Yazdim iki mesaj üstteFormasyon alarakta olunabiliyordu
Geçmişe bakmadan son mesaj odaklı cevapladım daYazdim iki mesaj üstte
Bu hamilelik haberlerine çok seviniyorum. Hiç tanımadığım biri olsa bile içim kıpırdıyor o anBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 hurma
1 yeşil çay
Öğle
6 yk zeytinyağlı kabak yemeği
4 yk yoğurt
Ara
1 hurma
8 badem
Akşam
2 dilim biftek
Salata
Su
2. 5 lt
Zipzip- 60kiloyum
Spor
Eki Görüntüle 2970756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?