- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
çok şükür birşey hariç onun dışında iyiyim canım. sen nasılsın? ay evet hiç sorma aynı şeyi yemek tövbe yarabbim bıkıyor insangünadın kızlar günaydın kaptanım nasılsınız? Bu hafta diyette hep abak yemeğim var öğleleri. Kabak yemekten bıktım vallahi.
Hayrolsun canım nedencanım sıkkın kızlar
dün geceki konuHayrolsun canım neden
Ben deBu hamilelik haberlerine çok seviniyorum. Hiç tanımadığım biri olsa bile içim kıpırdıyor o an
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tatlım uzmanlar bu yüzden günlük tartilmalara karşı... lütfen canını sıkma ...her şey yolunda.dün geceki konuo kadar emek verdim, wc den dolayı kilo durdu. hatta eve gelince tartıldım 84.4 çıktım moralim bozuldu.
La bi git çay iç....toparla kendinicanım sıkkın kızlar
Teşekkür ederim canımDenerim canım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kıs izinsiz nasıl söyleyeyim deli
Amin canım teşekkür ederimaskrhpozitif tebrik ederim canım rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağını doldursun.evinize bereketle gelsin inşallah
Amin canım inşallahBu hamilelik haberlerine çok seviniyorum. Hiç tanımadığım biri olsa bile içim kıpırdıyor o an
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dün geceki konuo kadar emek verdim, wc den dolayı kilo durdu. hatta eve gelince tartıldım 84.4 çıktım moralim bozuldu.
Şu sinemaki yi bir dene canım su iki gündür bende davul gibi sisim midem sanki bir dünya yemek yemisim gibi doluluk hissi varpazartesi sabahı 84.1 bildirim yaptım. aynı gün akşam üzeri gelince 83.7 gördüm tartıda. çok mutlu oldum. dedim ha gayret cumaya 83 gör yeter. ama bu ne şimdi
dün gece probiyotik içtim. 3-5 gün içeceğim. birşey diyemiyorum artık. moralim çok bozuluyor
Canım aynı sorun bende de var. Korkudan tartılmıyorumdün geceki konuo kadar emek verdim, wc den dolayı kilo durdu. hatta eve gelince tartıldım 84.4 çıktım moralim bozuldu.
sinameki var evde. bakayım. bir de şu akşam yazdığım kürü hazırlayacağım.Teşekkür ederim canım
Amin canım teşekkür ederim
Amin canım inşallah
Şu sinemaki yi bir dene canım su iki gündür bende davul gibi sisim midem sanki bir dünya yemek yemisim gibi doluluk hissi var
Sakin ol canım ya sabah ola hayrola stres yaptikcada inmez tartiya yeminlen oturup zırıl zırıl ağlayacağım yaaa
Pazartesi den beri bende çıkmadım tartiyaCanım aynı sorun bende de var. Korkudan tartılmıyorum
Afiyet olsun canım benim15 Aralık 2021
sabah yok
ara
sade kahve
2 cevizli kuru meyve topu
1 ceviz
öğlen 12.30
1 kepçe çorba
1 servis kaşığı etli sebze yemeği
2 dilim ekmek
ara 16.30
9 çiğ kaju
akşam 19.10
yumurtalı ıspanak kavurması
domates salatalık ve jalepino biber turşusu
2 yk yoğurt
1,5 dilim ekmek
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt suZipzip- fesang
Eki Görüntüle 2970823
Sağol canım teşekkür ederimaskrhpozitif canım yazamadim bir türlü. Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?