- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Kuzum gözün aydınBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Teşekkür ederimEvet tum atiyorum
Yaa hoşgeldin canım benimmm ay sonundaaaaCanim senin pesine takili ben de geldimnasilsin? Kilon ne durumda?
Hoşgeldin arkadaşımSelam canim hosbulduk
Olsun canim tek kilo verelim deYaa hoşgeldin canım benimmm ay sonundaaaa
canım bu sabah 63.6ydıyarın diyete giriş yapıcam cma da güzel başlıcam inşallah
sen nasılsıın nasıl karar verdin grupta okudun di mi valla kaptanımız gidince çok zor oluyormuşherkes tek tek gitti açıklama bile yapmadan...baktım en son ben kalmışım
Çok teşekkür ederim canım benimKuzum gözün aydınne güzel bir haber saglikla kucağına al inşallah
Yerinde sayarak tamamlamak kolay oluyor canımEki Görüntüle 2970894 adim sayılarını tamamlayamiyorum ya
HoşgeldinSelam kizlar. Galiba bu grup aktif hala. Ben yine kurkcu dukkanina dondum. Yeriniz varsa artik bir turlu veremedigim dogum kilolarimi vermek istiyorum. Tam 1 ay sibra isbasi yapacagim, bitti sayilir annelik iznim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Derya
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:165
KİLONUZ: yarin bakayim 75 civariydi en son
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: teknoloji urun sorumlusu
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmek, aynaa bakinca wuuwuu ne guzel fizigim vamis demek
Amin.. kansermis canım ama kendisi bile ogrenemeden ağırlaşıp vefat etmişAllah rahmet eylesin çok üzücü genç ölümü benide çok etkiler. Neden vefat etmişti
Selam canm hosbuldukHoşgeldin arkadaşım
Ne yazik ki gitmiyor sukilolar bi sonsuza kadarHoşgeldinhepimiz dönüp dolaşıp geliyoruz kürkçü dükkanına
Kesinlikle uzun süreli olamıyor malesef keşke gitse ve bir daha gelmeseNe yazik ki gitmiyor sukilolar bi sonsuza kadar
kırmızı et de zararlı sana o zaman. vejetaryanlığa en yakın kan grubu A grubu. et türleri genelde sıkıntılı.Yaaaa bilmiyordum. Bir de sanırım kan grubu da mühimmiş ben uygun beslenmiyormuşum A+ benim kan grubum peynir yiyemezmişim
Canım kaderimiz buymuş amaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?