Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalıksın canım?İyi geceler kızlar![]()
Rabbim ailesine sabır versinAmin.. kansermis canım ama kendisi bile ogrenemeden ağırlaşıp vefat etmiş![]()
4 haftadır herhaldekaç haftalıksın canım?
Gebemisin canım tebrik ederim kaç haftalıkÇok teşekkür ederim canım benim![]()
Sağol canım daha doktora gitmedim en son adet tarihime göre daha 4 haftadaGebemisin canım tebrik ederim kaç haftalık![]()
Yaaa ben etsiz peynirsiz nasıl yaşarım. En uzak olduğum şey de sebzekırmızı et de zararlı sana o zaman. vejetaryanlığa en yakın kan grubu A grubu. et türleri genelde sıkıntılı.
Ben sütsüz ve peynirsiz bir hayat dusunemem, ette severimkırmızı et de zararlı sana o zaman. vejetaryanlığa en yakın kan grubu A grubu. et türleri genelde sıkıntılı.
Yakinda takvim eklersin ogrenirizSağol canım daha doktora gitmedim en son adet tarihime göre daha 4 haftada
süt sorun değil. ama peynir ve eti ben de severim. zaten bana yararlıymış kırmız et. peynir de tamam. ama süt, yoğurt ve ayran sıkıntı. baklagil ve bulgur sıkıntı. pirinç serbest bana.Ben sütsüz ve peynirsiz bir hayat dusunemem, ette severim![]()
Sen hangi grupsun? Bulgur benide mahvediyo A rh + ben,kizlarda öylesüt sorun değil. ama peynir ve eti ben de severim. zaten bana yararlıymış kırmız et. peynir de tamam. ama süt, yoğurt ve ayran sıkıntı. baklagil ve bulgur sıkıntı. pirinç serbest bana.
Bizim klozet 2 kere tıkandı onun için ilaç alınması lazımdı onu döktük inşallah yarına açılacakWc sorunumu var ?
onu da soracaktım not almıştımBizim klozet 2 kere tıkandı onun için ilaç alınması lazımdı onu döktük inşallah yarına açılacak
Evde 2 tane WC var Allah'tan yoksa camiye giderdikonu da soracaktım not almıştıminşallah açılır artık alçıyı çözen ilaçla cnm ayy iyi dayandınız kaç gün olmuş
![]()
Güldüm kusura bakma ama bu kabizlik ilerleyince gerçekten korkunç. Benim büyük kiz cok çekti 2.5 yaşına kadar gaz ve kabızlık çektikKızlar bende de yıllardır kabızlık var.zeytinyagi ile incir kayısı yedim banamisin demedi.sonra aktardan acı çehre diye bir çay var Allah'ım onu içince evden asla ve asla çıkmıyorum yoksa bir yere bırakırsınızönce güzel bir karın ağrısı yapıyor sonra sonuç güzel oluyor.ben sinamaki içtim işe yarıyor ama bu bahsettiğim çay en güzeli..