- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
İnşallah ayrılma burdanHosbuldukbir ali bi verdim bir turlu 70in altina inemedim. Insallah kismet burayadir
Aaa hiç denemedim bakyaa çen nerdesiiiiin balım benim
kııız eve dönücem heyecanlıyım deyince
ha gayret canım sabit olman çok çok iyi pazartesiii
A101 deki güzel cnm cafexti markasıtürk kahvesini de çok beğeniyorum keyfe markası,sert seviyorsan siyah renklisi de var özel seri yazıyo
kaptancım aromalı denesene, kahve dünyasının da güzel
bi karar veriyolardır sonra amaaan boşver 1 ocakta başlarız diyolardır sonra vınnnnn buzdolabına pastaneye kebapçıya
Cnm deryaya yorum yazmamışsınAaa hiç denemedim bak
Aaaa hangi msjCnm deryaya yorum yazmamışsın
tamam olmuşİnşallah ayrılma burdan
Aaa hiç denemedim bak
Cok tatlisin.sagol canim ben iyiyim boyle aklima bile gelmiyor sagol ama dusunmen yeterKızlar selam geldim ama nolmuş yaa filiz kaptan,pikachu,casperımız da pasifleştirmişcordelia kaptanımız dönmüş ama noldu acaba neyse geliyorum 1-1 buçuk saate :) cumartesiden başladım gözden kaçırdığım bişey var mı diye :)
ayy bizim anya konya görmemiz de böyle olsa
canım haşlayıp okuluna getiresim var ama dışardan çok yemek istemezsin gibi geliyorama dwersen ki getir ya da çayını al sohbet ederiz tenefüste gelirim valla
Günaydın güzel takımaçılışı ben mi yapıyorum
Günaydınnnnn
Buz gibi ve karlı Eskişehir den günaydın
Günaydınlar yağmurlu bir İstanbul sabahından..
Günaydınlar canısıgünaydın herkese
Aaaaaa hayırlı olsun...maşallah maşallah sağlıklı sihhatli kucağına alBu cuma dahil olmasam iyi olacakgitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?