Asla geç kalmam..erkenciyimdir...stres olurum bir yere giderken... erken kalkmaya erken yola cikmaya çalışırım hep ya yetisemezsem diye...Kizlar merhaba
Ne okulda ne de evde musait olup yazabildim
Size bir sorum var ben her yere gec kalan biriyim. Naail erken gitmeyi başariyorsunuz. Ben her derse gec kalirim her gittigim yere son anda ya da 10 dk gec giderim nasil yapacagim bilemiyorum
Neyse bugun adim sayimi atamadim sanirin hem adim sayimi yazayim hem de menumu
Hahahaha nolur kusura bakma güldüm çok tatlısın :))Kizlar merhaba
Size bir sorum var ben her yere gec kalan biriyim. Naail erken gitmeyi başariyorsunuz. Ben her derse gec kalirim her gittigim yere son anda ya da 10 dk gec giderim nasil yapacagim bilemiyorum
Çok dikkatli bir Sebastianimiz varcanım o 2 noktalar ne sanki böylesin
kız ilkyardım filan mı acaba dedim başka bi branş örtmenim
Ablaacim yaa al birini vur ötekine...bizim öğrencilerde sizden farklı değil....bizim okulada çıraklık sınıfı açılacak mis..tüm meslek liselerine sınıf açılacak mis böyle...Çok dikkatli bir Sebastianimiz var
Canım meslek hayatımda ilk kez bu tür eğitim veren bir okulda çalışıyorum. Tayin doneminde Antalya/ Merkez' de çok okul açılmadı bana. Bu okulu tercih eden çok öğretmen olmadigi için kolay atandım. İlçelerde nitelikli okullar vardı oralar da eve uzak olduğu için yazmadım. Öğrenci profili vasatın da altında yazı yazmakta okumada zorlananlar var, ne öğretebilirsek kâr görüyoruz.ben de bu konularda ilk yardimciyim
Eskiden meslek lisesine başarılı öğrenciler sınavla alinirmiş şimdilerde ortalaması düşük öğrencileri yönlendiriyorlar sulişim öğretmenliğin tadı tuzu kalmadı. O kadar yanlış ki ciraklarla meslek lisesinin karışık olması. Çıraklar haftada bir gün geliyor çocuk gündelik hayatında yapamadığı serkeşligi o bir güne sigdiriyor. Onların içinde bilinçli olan da var ama Teksas gibi bizim okul. Küfür , kavga hiç eksik olmuyor.Ablaacim yaa al birini vur ötekine...bizim öğrencilerde sizden farklı değil....bizim okulada çıraklık sınıfı açılacak mis..tüm meslek liselerine sınıf açılacak mis böyle...
Canım koluna bir saat takıyorsun onu on dakika ileriye alıyorsun. Evdeki duvar saatini de öyle yap. Ben de tam tersi hep erkenciyimdir. Nolur nolmaz korkusu vardır ben de...dakik olmayan insanlara da gizli gizli sinir olurum. Yüzlerine demem tabiKizlar merhaba
Ben de simdi alacagim sagolasinAsla geç kalmam..erkenciyimdir...stres olurum bir yere giderken... erken kalkmaya erken yola cikmaya çalışırım hep ya yetisemezsem diye...
Benim bir arkadaşım saatini 10 dk ileriye alırdı hep geç kalmamak için...
Iste sorun orada 2.kez uyarildimHahahaha nolur kusura bakma güldüm çok tatlısın :))
Canım derse geç kaldığında bişey demiyor mu idare??
Siz ne ogretmenisiniz?Ablaacim yaa al birini vur ötekine...bizim öğrencilerde sizden farklı değil....bizim okulada çıraklık sınıfı açılacak mis..tüm meslek liselerine sınıf açılacak mis böyle...
Tamam evdeki saatleri hep ileri aloyorum hemenCanım koluna bir saat takıyorsun onu on dakika ileriye alıyorsun. Evdeki duvar saatini de öyle yap. Ben de tam tersi hep erkenciyimdir. Nolur nolmaz korkusu vardır ben de...dakik olmayan insanlara da gizli gizli sinir olurum. Yüzlerine demem tabi
Aylarca onu yemeyi bekledimsenin avatar resimlerini görünce ben
sever misincanım ama valla değiştiricem 4 ocak ta doluyor
Şuan tahlillerim iyi geldi ekimde yaptirdim. O zamanlar b12, demir eksikliği vardicanlar kalsiyum potasyum da çok etkili tansiyonda, malesef düşük alıyoruz
aaaa kansızlık da var o zaman?
çok geçmiş olsun kaptancım
Her zamannntamam olmuş
ay ben de yine 2 boyutta atmışım adım resminitelden atınca burda düzenlemek gerekiyor of
bu saatte beni yalnız bırakmadın saol kuzum hayırlı gecelerrr
Günaydın güzel takımaçılışı ben mi yapıyorum
Günaydınnnnn
Buz gibi ve karlı Eskişehir den günaydın
Günaydınlar yağmurlu bir İstanbul sabahından..
günaydın
Günaydın....çok şükür burda hava açık bugün gün yüzü görebildik... ins akşama yağmaz... dışarda yım çoluk çocuk yağmurda rezil oluyoruz
Günaydın herkese canlarGünaydın canlar geçmişe bakıp geliyorum
Bazen hepimiz yapabiliyoruz. Akşam guzel karsila cocuklariGunaydin
Sonunda 58i ucundan gordum Allahim insallah yarina kadar batirmam yediklerimle
Bugun cok isim var
Hepsini erkenden halledip okula erken gidecegim
Bugun yavrularima biraz bagirdim, kotu davrandim gonderdim krese yuregim paramparca
GünaydınlarHer zamannn
Günaydın herkese canlar
Tatlım arkadaşimiza aynı şeyleri tavsiye etmişiz yaAsla geç kalmam..erkenciyimdir...stres olurum bir yere giderken... erken kalkmaya erken yola cikmaya çalışırım hep ya yetisemezsem diye...
Benim bir arkadaşım saatini 10 dk ileriye alırdı hep geç kalmamak için...
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?