Çok teşekkür ederim desteğin için :)) motivasyonum tamamen yerine geldi. Cumartesi pazar ufak tefek kaçamakları yapıp pztsi bomba gibi başlıyorumTabi ki bozmuyorsun. Senin yerine ben bozarım moralimi .Hayalimdeki kilo aralığındasin. Cabalarin boşa gitti diye üzülüyorsun biliyorum. Ama geçecek zaferi sen kazananacaksin canım. Sabırlı ol savaşmaya devam et.
Tabiki bozmuyoruz olabilirboyle inisler cikislar
Ooo kaptanimdan cok kilo vermisim
Anladim bizim lisede de var tarim bolumu.Bizim bolumdede formasyon alip tarim liselerinde öğretmen olabiliyorsun ama ben ekonomi mezunuyum daha cok tarla ve bahce bitkileri mezunu olanlar icin ogretmenlik kadrosu vardi dusunmedim bende
Nohut unundan olan kotu oluyor zaten. normal makarnanin tadini baska seyler vermiyor malesefYok canim. Nohuttan dadenemistim bir ara o normal kalorili yani. Yulafin normalde atilan kismindan yapilmis anlafigim kadariyla. Acayip lif dolu ici. Tadi harika degil amacok asiri kotu de degil yani.
Su an 7 kisi ekledim canimZıpzıpcım masterfitte kaç kişi olacak az gibi geldi bana
Sağ ol masalım.mesajlarını okuyunca çok gülüyorum yaa..harikasın enerjine hayranım maşallah
ay ay teşekkür ederimmSağ ol masalım.Sen de çok şirin nickli ve datli dilli bir hatunsun ama
Sen de onu özlediğimi ilet
Neyse saat 1e kadar kesinleşir mademSu an 7 kisi ekledim canim
10 kisi zor olacak gibi
Aslında cokda kalabaligiz
Aynen canim olanlar yeter bize ne yapalimNeyse saat 1e kadar kesinleşir madem
Valla benim haftasonu yuruyus sorunum olmasa kesin katilirdim,ustelik az az da olsa her hafta eksideyimAynen canim olanlar yeter bize ne yapalim
Haftaya ilana cikarim olmazsa üye araniyor diye
Bu hafta motivasyonun dusmustu diye hatirliyorum ama cok guzel bir eksi tebrik ediyorumGünaydın
Geçen hafta 69.7 diye hatirliyorum
Bu hafta 67.1
Fark 2.6
3-5 adim atmaya calissan canimValla benim haftasonu yuruyus sorunum olmasa kesin katilirdim,ustelik az az da olsa her hafta eksideyim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Bu hafta 67.1
Fark 2.6
Günaydın ablacim
Baştan adapte olamadim onceki hafta aşırı cozutunca. Çünkü önceki hafta gece bile kalkip tatlı yemiştimBu hafta motivasyonun dusmustu diye hatirliyorum ama cok guzel bir eksi tebrik ediyorum
Ozur dilerim kaptanım şimdi aklima geldi yazmadigim hemen geri girdim. Evet katilacagim3-5 adim atmaya calissan canim
Ekleyebrlirim
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Devam edecek misin masterfite
Günaydın ablacim
hay maşallah sayfayı açıp böyle güzel eksi görmek çook güzellllll, tebrikler gülümmmGünaydın
Bu hafta 67.1
Fark 2.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?