- 15 Kasım 2020
- 13.079
- 71.624
- 548
Yok yok valla yazdığım gibi kepcem çok büyük değil4 kasiktir kız o
Şimdilik bişey yokta gece olursa olan kocaya olurGazman olacaksın kız bu ne bulgur nohut gaz yapan şeyler
Kız sen geçen akşam brownieleri götürürken yok artık demiyordunYok artik
Aynen süper plan. Umarim ekside olursun. Dur bakiyim sen mavişmiydin. Yanlis dua etmiyim simdi
Adam başka odaya kaçar napsinŞimdilik bişey yokta gece olursa olan kocaya olur
Sen füze atayım eşinden kurtulayim diyorsunOy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfff
Yok kız olsa baştan olurdu 2 saat oldu öyle oluyorum geneldeAdam başka odaya kaçar napsinatom bombası atmisin mübarek
4kepce nohut arti bulgur benim brownimden kat kat fazlaKız sen geçen akşam brownieleri götürürken yok artık demiyordun
Tmm cnm. Hadi Allah eninden alip boyuna versin cnmEvet canım mavişim dua doğru yerde
Zaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onuSen füze atayım eşinden kurtulayim diyorsun
Yok anam şeker çikolata glikoz daha aklıma gelemeyenler4kepce nohut arti bulgur benim brownimden kat kat fazla
Cok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsiZaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onu
Hiç gülesim yoktu valla Allahtan bugün nohut yedimCok romantik bi dönemden geciyorsunuz. Fış fış koca, atom bombasi hatuna karsi
Siz en iyisi bu gece ayrı takılın biri burnu akıyor biri patlamaya hazırZaten nezle gitsin başka odaya fış fış daha ben çekemem onu
Bende sevmiyorm o tarz sesleri yaa. Cay icerken hosurtuyu, burun fisirtisini, agiz sapirdatmayi falan iyy hic sevmiyorm.Hiç gülesim yoktu valla Allahtan bugün nohut yedimçok romantiğiz o gazı çekerse bi fış derdimi cinler tepeme çıkıyor huyum çok pis bu yönden
Çakmağa bastımı bommmmSiz en iyisi bu gece ayrı takılın biri burnu akıyor biri patlamaya hazır
Su ilaclarin ismini görünce hayata tekrar küstümCanım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzu
Koruma benim de başımın belası yaaİnşallah canım vermesine bir şekilde veriyoruz da korumayi beceremiyorum kendi adıma eski halime dönmem çok uzun sürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?