- 15 Kasım 2020
- 13.073
- 71.612
- 548
Sağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmmAfiyet olsun cnm. Kiz 4 kepce nohut nee
Yarin kesin artisinHe kız bişey olmaz sabah yemedim çok geç vakit de akşam yemeği yemedim sorun olmaz herhalde şimdide yürüyüş yapıyorum
Keske Yerken de öyle olsa ama hiç öyle olmadı canım bir baktım bitiverdiAfiyet olsun canim kahvaltin epeyy uzun olmus
Ama sen emziriyordun dimi cnm. Süt cekmesi diye de bisey var. Yarin sabah saatlerinde biraz yesen de bastirsan aslinda hevesini.
AğlarımYarin kesin artisin
Canım en kotu duphalac , bekunis onlar var onları deneyebilirsin yada İngiliz tuzuZaten kac gündür kabizım birde mayali hamuru yersem çatlarım herhalde
4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicamAğlarımdaha bugün yine tartildim eksiydi ama
Bende hic sevmem biliyomusun. Mecbur kaldikca iste nimettir diye birazcik yiyorm.Sağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmm
Dolapta bir gün bekleyince daha güzel geliyor banaSağol canım Seviyorum canisi ya kuru fasulyedir nohuttur çok severim heleki biraz da soğudumu mmmm
4 kasiktir kız o4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicam
4 kasiktir kız o
26 Eylül menü
13.30 yarım haşlanmış yumurta
1 kırmızı elma
18.00 4 kepçe nohut çok oldu1 kepçe bulgur pilavı az yağlı az tuzlu
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Adım gece atarımCordelia
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Tmm canım bekliyorum o alkışı unutma ama4kepce nohut bide bulgur eksi olursa alkıslicam
Aynen süper plan. Umarim ekside olursun. Dur bakiyim sen mavişmiydin. Yanlis dua etmiyim simdiYarin tartida eksi çıkarsam ödül olarak 1 tane yerim evdekilerde bayram eder
Bi de sucunu hafifletmek icin pilava az yagli az tuzlu yazmissinTmm canım bekliyorum o alkışı unutma ama
Oy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfffBende hic sevmem biliyomusun. Mecbur kaldikca iste nimettir diye birazcik yiyorm.
26 Eylül menü
13.30 yarım haşlanmış yumurta
1 kırmızı elma
18.00 4 kepçe nohut çok oldu1 kepçe bulgur pilavı az yağlı az tuzlu
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Adım gece atarımCordelia
Fitt_anne @Zipzip- E Elif_Eylul
Yok artikOy oy şimdi biraz daha soğumuştur diyet olmasa varya offfff
Oy anam oy bende, tamam basma damarıma kız yeterDolapta bir gün bekleyince daha güzel geliyor bana
Servis kaşıģıdır o servisGazman olacaksın kız bu ne bulgur nohut gaz yapan şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?