- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Allah yardimciniz olsunKızı okuldan aldım geldim eşimi arkadaşlariyla çaya yolladımgel Gorki benim kızın kitabı çantasından çıkmadı şimdi geri okula gidip kitabı ordami bakicaz yoksa velilere sorucam kimdeyse ondan Alicam
Az olmuş sanki. Çok acikirsan baklava ye 3-4 dilim.Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim TB ekmek 1dilim peynir 5 zeytin az kaymakbir bardak çay.
Öğlen 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yanına bir tabak spagettisossuz
Akşam bir gözleme yanına çayZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
O kadar konustuk ki sabah benim bile aklima gelmediBunamisim resmen
Tamam yaf bütün yanlış anlaşılmanin suçu benim ne geliyonuz bacak kadar çocuğun üzerineBende oyle yazinca bi kaldim acaba benden oncemi dedim ama yeni basladiginizida biliyorumevet degisen bendim
AmaninAz olmuş sanki. Çok acikirsan baklava ye 3-4 dilim.
Bir gün kendini kaybedecek diye korkuyorum herşeyin heryerini etiketledim oysakiAllah yardimciniz olsun
Zukkum yeeee seni diger gunlüklere yollucam kilo alma günlügü
Afiyet olsun canimBugünkü menüm,
Sabah 2 dilim TB ekmek 1dilim peynir 5 zeytin az kaymakbir bardak çay.
Öğlen 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yanına bir tabak spagettisossuz
Akşam bir gözleme yanına çayZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Ben o bildiğin 50 kilolardan değilimAfiyet olsun canım
Gözleme olmusmu 50kilolur gözleme yiyemez net
Yeğenim çok aceleci, suluk, kitap defter kalemlik unutuyordu. hep okula dönüyorduk. En önce kapıya o geliyordu. Sanki madalya veriyorlar ilk gelene. Öğretmen her toplantıda çok aceleci olduğunu söylüyor.Kızı okuldan aldım geldim eşimi arkadaşlariyla çaya yolladımgel Gorki benim kızın kitabı çantasından çıkmadı şimdi geri okula gidip kitabı ordami bakicaz yoksa velilere sorucam kimdeyse ondan Alicam
Varsa en birinci ben olurum ama kilo almamZukkum yeeee seni diger gunlüklere yollucam kilo alma günlügü
Bok ye beeeeBen o bildiğin 50 kilolardan değilimben yerim seni de yerim hepinizi yerim
Ekledim noodle sosuAfiyet olsun canim
Spagetti sossuz olur mu o kadar yemissin sos ekleseydin
Aaaa ask olsun niye kötü örnek olayım bugün ki tartimi gördünBok ye beeee
Takima kotü örneksin dicem kiloda veriyosun
Kardes mardes demicem göndercem seni takimdanAaaa ask olsun niye kötü örnek olayım bugün ki tartimi gördün
Kazandibi var baklava yokAz olmuş sanki. Çok acikirsan baklava ye 3-4 dilim.
Bende 90kilo olanlara gidip aktif yaparım onlarıKardes mardes demicem göndercem seni takimdan
Bulgur pilavi cok severim biraz fazla bile yedimAfiyet olsun sen benden de açsın. Kaptanım ye azcik vitaminsiz kalma. Bize güven.
Evde yogurt yoktu oglum atesleniyor salata hazirlamaya vakit bulamadimAfiyet olsun canim aksama yogurt yada salata ekleseydin sabahda yemeyince az olmus yediklerin
Ah canim inşallah okuldadir veli evi aramazsinKızı okuldan aldım geldim eşimi arkadaşlariyla çaya yolladımgel Gorki benim kızın kitabı çantasından çıkmadı şimdi geri okula gidip kitabı ordami bakicaz yoksa velilere sorucam kimdeyse ondan Alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?