Ahh ahh çantasına koyduğum kelemligi birşey yazmak için çıkarıp geri koymamış. Birde öğretmenim teyzem kalemligimi koymamış demiş.Hüma da öyle önce ben cikican diye geçen haftada kitabını çantasına koymama rağmen öğretmenine yok demiş kadın kendi kitabını vermiş , kalemini kutusuna koymamış evde unuttum değip kayıp kutusundan almışöğretmen diyecek bu kadın ne kadar sorumsuz
Gecmis olsun canimBenim ortanca da hastalandı 3 gün rapor verdi doktor inşallah küçüğe geçmez
Hain domdom
Gecmis olsun canimBenim ortanca da hastalandı 3 gün rapor verdi doktor inşallah küçüğe geçmez
Ayy gülme geldiOkula geldim lakin okul kapı duvarvelilere yazdım bakalım ne cikacak
Birde onu rahatsiz etmek istemedim yaÖğretmende görürse dolabına kaldırıyor onda da olabilir.
Ben gitcem demedim ki kapatalım gidelim diyenler sizsinizAman sende benim gibi gidemedim
Ağlama emojisi ne oluyor ki.Biz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarız
Vallahi cildiricam böyle giderseAhh ahh çantasına koyduğum kelemligi birşey yazmak için çıkarıp geri koymamış. Birde öğretmenim teyzem kalemligimi koymamış demiş.Neyse ki 2. Sınıfta artık sorumlu sizsiniz dedi öğretmen ufaklıga.
Ben sinirden kudurdum sen gülAyy gülme geldi
Bizimki de aynı canım maske koyuyorum fazladan hop arkadaşından almışVallahi cildiricam böyle gidersehergun sıkı sıkı tembihliyorum ama sonuç aynı
Yok artikBizimki de aynı canım maske koyuyorum fazladan hop arkadaşından almışabaküs u kırılmış
Ama çok komik bende yasamistim kızdaBen sinirden kudurdum sen gülbi kitap peşine dusmedigim kaldırdı
Ben kalemle yazarfim okadar tembelim yaniArkasina ismini yaz ben elife öyle yapiyodum igneyle yaptim
Evet geçen düşmüş dudağı az kanamış öğretmen aradı ağlıyor telefondaYok artik
Geçmiş olsun canımEvde yogurt yoktu oglum atesleniyor salata hazirlamaya vakit bulamadim
Eveet gelelim seçimime ;
Öncelikle kaptanlarima emekleri icin cok teşekkür ediyorumZipzip- Cordelia
Ve bu yarista bana rakip olarak eşlik edenFitt_anne yi eksisi icin tebrik ediyorum pazartesi icin guzel bir eksi
Masterfit yarisida santranc gibi dogru hamleyi yapmazsan yenilirsin herkesin tahmin ettigi gibi mavi takimda encok kilo veren @nehir6161 seni eksin icin tebrik ediyor ve takimima transfer ediyorum inşallah bu haftayi bol eksilerle bol motivasyonlu bitiririz
Ve canim @ekim2009 senide mavi takima gonderiyorum canim
Benim kide maske yokmuş gibi yırtık maskeyle dolanmış geçenBizimki de aynı canım maske koyuyorum fazladan hop arkadaşından almışabaküs u kırılmış
Yavaş yavas değişecek merak etmeVallahi cildiricam böyle gidersehergun sıkı sıkı tembihliyorum ama sonuç aynı
Her annenin kaderi diyip kendimi sakinlestireyim o zamanAma çok komik bende yasamistim kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?