Yaaa bile bilede gelinmez ki insanlar da sorumsuz gerçektenBizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyoSalı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Yaw gerçekten kimseye güvenmemek lazım.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dediBen yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki
Daha fazlasıda zarar artık 17 bin attığımda sırtım ve bacaklarım tutmadı artık,yürümek bile işkence olmuştu ogün.8.000 bencede iyi abla nerden baksan tempolu 1 saat yürüyüş demek
bence bisey olmaz ama belirti gösterirsen test ver mutlakaBizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyoSalı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dediBen yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki
Aynen canım zorlamicanAgri olursa bırakırım sende zorlama canim yeni iyilestin
Geçmiş olsun eppekim noldu böyle birdenGunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
Test yaptırıp niye oraya buraya gidersin ki tövbe yarabbim bişey olmaz inşallah pastelimBizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyoSalı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Mesafe varmış yine,herhangi bir sıkıntı ooursa test yaptırın ynede.Bizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyoSalı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Günaydın canimGünaydın kizlar
Yaaa bile bilede gelinmez ki insanlar da sorumsuz gerçekten
Birsey olmaz insallah
bence bisey olmaz ama belirti gösterirsen test ver mutlaka
Aynen canım zorlamican
Geçmiş olsun eppekim noldu böyle birden
Test yaptırıp niye oraya buraya gidersin ki tövbe yarabbim bişey olmaz inşallah pastelim
Gerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.Mesafe varmış yine,herhangi bir sıkıntı ooursa test yaptırın ynede.
150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorumEveeet gelelim ikinci sıkıntımıza. Bu faturalar noolcak. Nası tasarruf yapıcaz .
İççamaşırlarını en uzun programda yıkıyorum. 3,5 saat sürüyor. Baktım ekonomi düğmesi var bastım 5,5 saat oldu çalıştırdım. Sabaha bittiGece ve ekonomide çalıştırmak su ve elektrik olarak fayda sağlar dimi.
127 zam nedir ya150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorum
Yuzde %127 zam gelmis faturaya baktim bizimki aylik 180 i buluyor
Sure uzuyor ama fayda saglar mi bilmiyorum abla
Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum
Ayy valla anlasam canim odemeyenlerin faturasinida bize ödetiyorlar galiba127 zam nedir ya
Umarım bişi olmaz mesafede varmıi zaten.Gerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.
Biz korona olmadık daha. Çocuklar okula gidiyo, okulda olanlar da oldu ama biz maskemizi hiç çıkarmıyoruz dikkat ediyoruz, olmadık. Ama böyle insanın gözüne de sokulmaz ki sinir oldum.
2 aşısı varmış bideo da ayrı. Baya kötü olmuş.
Bana geçen ay 290 elektrik geldi150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorum
Yuzde %127 zam gelmis faturaya baktim bizimki aylik 180 i buluyor
Sure uzuyor ama fayda saglar mi bilmiyorum abla
Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum
Bize 170 gelmisti bu ay 350 olurBana geçen ay 290 elektrik geldi
O dışarda açık havada ben içerdeydim. Farkedince az geri durmuştum. Allahtan dışardan gelmiştim maskem vardıUmarım bişi olmaz mesafede varmıi zaten.
Artık sokakta bile maske takmadan dolaşan insanlarla dolu.
Günaydın canimGunaydin kizlar mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?