- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Doymamışsındır benide yeBenim üstümdekatımda kimse yok çatı katinda oturuyorum ben
Ben öyle yapıyorum
Cixxxx pankek,cevizli kek, fincanda kek ana dün hep kek yemişimbirde probis yedim bugün daha yemem birşey
Günaydın kızlar maşallah eksiler gelmeye başlamış
Canim mavi takim için şu 3 gün cok dikkat edelim bol salata ve yogurt olsun menulerde. Atistirma için kuru meyve ve kuruyemiş yiyebilirsinMenümü yazicam öncelikle bi sakin olun ve sakinliğinizi koruyun
27 Eylül pazartesi
14.00 meşhur olan nohutlarim 2 kepçe ya vardı ya yoktu tamı tamınayarım bardak Pepsi
16.55
1 dilim elmalı tarçınlı kek
Tatlı yaptım yemedim
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
İnşallah canım benimO kekin yerine protein salata yogurt sebze yemegi falan yesen ac olmazdin takimdaşim. Yarina daha güzel beslenirsin artik
ah kuzum yaa o da mı ateşleniyor bu ara tüm çocuklar kırıldı geçti hastalıktan çok geçmiş olsun inşallah gece ateşi çok çıkmazBulgur pilavi cok severim biraz fazla bile yedim
Evde yogurt yoktu oglum atesleniyor salata hazirlamaya vakit bulamadim
Ah canim inşallah okuldadir veli evi aramazsin
Adim atalim bi de bol bol haklisin. Adim sayimiz cok geri kalmis diger takimdanCanim mavi takim için şu 3 gün cok dikkat edelim bol salata ve yogurt olsun menulerde. Atistirma için kuru meyve ve kuruyemiş yiyebilirsin
BunebeeCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Fark 2,3Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 2922787
Tmm canım inşallah dikkat ederimCanim mavi takim için şu 3 gün cok dikkat edelim bol salata ve yogurt olsun menulerde. Atistirma için kuru meyve ve kuruyemiş yiyebilirsin
Ne kaybetmişler ne olmuş .Öğretmende görürse dolabına kaldırıyor onda da olabilir.
Beni sen verdin ellere, benim suçum yok hakim beyBenim ortanca da hastalandı 3 gün rapor verdi doktor inşallah küçüğe geçmez
Hain domdom
Okula geldim lakin okul kapı duvarvelilere yazdım bakalım ne cikacak
Beni benim eski kaptanım telli duvaklı verdi ellere ben ne yapabilirim kiKiz futbolcular eski takimina gol atinca sevinmiyor bile. Azcik fairplay yaaSaka saka hadi bakalim. Cumaya hakkimizda hayirlisi olsun.
Bu ne bune böyle demeyeceğim afiyet bal şeker olsun fıstığım. Az yemişsin canım. Üstüne yatmadan biraz spor yaparsan kaptanınız çok memnun olur .Menümü yazicam öncelikle bi sakin olun ve sakinliğinizi koruyun
27 Eylül pazartesi
14.00 meşhur olan nohutlarim 2 kepçe ya vardı ya yoktu tamı tamınayarım bardak Pepsi
16.55
1 dilim elmalı tarçınlı kek
Tatlı yaptım yemedim
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
Yemiş yemiş 1 hafta mıçmamış bugün hepsini çıkarmış sonuç ortadaBu nasıl bir eksi böyle 2 günde
Senin kek yemenemi şaşırayım yoksa arkadaşının kocasının kek yapmasınamı bilemedimValla yedim en son görümcem çaya çağırdı kocası kek yapmış saat 8 de bir dilim yedim yoksa yemicektim
Teşekkür ederim canımSizede geçmiş olsun canım
ticari zeka hatta olanı değiştir daha pahalıya sat vallaha girişimci zekaKizlar sizinkiler birseymi gecen sene benim oğlan 1.sınıfta cantasına koyduğum maskelerle sapan yapıp 5 tl den arkadaşlarına satmış ,parayıda kantinde yemiş. okulun müdürü direkt beni aradı.
Adim atmaya calisiyorum elimden geldigince ama vucut alisik olmadigindan diger arkadaslar gibi 15bin falan yapamiyorumAdim atalim bi de bol bol haklisin. Adim sayimiz cok geri kalmis diger takimdan
Afiyet olsun cnm27 Eylül menüsü
Sabah 9.00
2 yumurta kizlarla ortak
1.5 dilim ekmek
Nescafe
Domates salata
(Zeytin yemedim)
12.30
1 kase şehriyeli corba
16.00
Turk kahvesi
18.30
1 kepce oglenki corba
1 dlm ekmek
1 kucuk dolma
Yogurt salata
Evet canım spor hem kilo da hemde avantaj olarak hep önde . Sadece diyet değil sıkılaşmak için spor da önemli.Adim atalim bi de bol bol haklisin. Adim sayimiz cok geri kalmis diger takimdan
Tebriklerrr canım . Hoşgeldin 9 lu rakamlara.Cuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
geçmiş olsun gülüm hastalık artmadan tedbiri al zencefilli ballı sıcak çay, C vit. v.s. ne varsa yüklen gülümBiraz üşütmüşüm hastayım grip oluyorum galiba bide eşim evdeolmasaydı keşke işe gitmedi. Sabahdan uğrayamadım. Şimdi aldım elime telefonu.
Tebrikler canımEki Görüntüle 2922798 cuma 61,7
27 Eylül pazartesi 60,8 --900
Zipzip- Cordelia Fitt_anne
Seni en son etiketledim alkış için
E Elif_Eylul
Başlangıcın hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?