Ben yapıyorum.Eki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
Afiyet olsun canımKuzular bugunki menüm
Sabah 1/2 salatalik 1/2 domates 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 parca peynir çay
Ara 1 bardak çay 1 petibör
Ögle kıymalı şehriye corbasi yogurt 1 dilim ekmek
Ara tarcin karanfil limonlu su
Aksam sehriye corbasi bol salata
Ara kafeinsiz nescafe icerim tarçınli
Su 3 litre
30 dakika tempolu yürüdüm ama telefondaki adımsayar atmıyor.internetten pedometre siparis ettim
@Zipzip-Fitt_anne E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım
Çocukların biri hastalaninca illa birine geçiyor canım rabbim şifa versinTeşekkür ederim sorma kizim iyileşti oglum basladi hastalanmaya
10.000 mesajı yazdın. 30 gram bitter çikolata yiyebilirsin.Afiyet olsun canım
Evde uzerimde tasiyamiyodum yarin deneyeyim bakalimValla bacım 15.ooo adim atan bir nehir vardı oda gitti acigi kapatmak lazımtel cebinde dolan dur ev işi yaparken asko
Bizim grup pek sessiz maşallah kaç saat oldu yazali cevap verecekler inşallah benim bildiğim veli grubu curcunali olur hiç aksiyon yokBizimkilerin watsap grubu var geçen oradan yazmışlar hırkalar değişmiş diye dedim kızı servise bindirdim değişin .
Afiyet olsun canım
Neden yarim salata yarim domates tam yeseydin
Afiyet olsun canım
Burasimi sandinBizim grup pek sessiz maşallah kaç saat oldu yazali cevap verecekler inşallah benim bildiğim veli grubu curcunali olur hiç aksiyon yok
Süpersin canim işte buBiz sporcuyuz canım , kim parayı basarsa onun için yarışlara çıkarız
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2923199
Mavişlerim kaptaniniz konuşuyorbeni yaptığımı yapsananiz bu süreçte kilo vermemeniz mümkün değil
Cok teşekkür ederimCok gecmis olsun rabbim şifa versin
Aynn oyle amin inşallahÇocukların biri hastalaninca illa birine geçiyor canım rabbim şifa versin
Degistir kahvaltiniCanim istemedi canim. Bıktım domates salataliktan başka alternatifler yemek lazım ama en hafifleride onlar
Şampiyon olmanıza bı katkım olduysa ne mutlu banaBen yapıyorum.
Sizede geçmiş olsun canımBenim ortanca da hastalandı 3 gün rapor verdi doktor inşallah küçüğe geçmez
Hoşbuldum canım. Ben bitirene kadar oda olurIyi aksamlar canim hosgeldin
Az daha gelmesen 150 sayfa olacaktı
Artık konuşmayin çikolatam 895. Sayfada. Kuzum sen gelene kadar yazmayacağım. Kıyamam. C Chikolata_gozlum
Şampiyon olmanıza bı katkım olduysa ne mutlu bana
30 gr da nedir. 1 paket yesin10.000 mesajı yazdın. 30 gram bitter çikolata yiyebilirsin.
Bacım hemen pacer adım uygulamasını indir pedometre bozuk seninValla canım cok emek veriyorsun inanki 39 dakika tempolu yürüdüm pedometrede tüm gün 73 adım yaziyor. Hayır yani salondan wc ye gidisgelis 50 adim
Akıllı şirinem benim30 gr da nedir. 1 paket yesinSonucta kirmizi takimin yarismacisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?