Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah
1 kahve
1 yesilcay
Ogle(13:30)
2 servis kasigi yesil mercimek yemegi
Aksam(17:00)
1 kepce yesilmercimek
1dlm ekmekle biraz peynir
Su:1.5ltZipzip- Cordelia @MaYa_MiLa
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar. Hayirli saglikli sabahlar
❤❤Günaydın canımın içi
Günaydın canim cook gecmis olsunGunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Torunda öyle kreşe bir başladı 3hafta sonra hasta oldu ekim ayından beri hep böyle ne iğneler oldu.Aynen abla tamda boyleyiz.
O yüzden kemik erimesine karşı dikkatli olmak lazım d v,tamini şaet burada..158 im yandik o zaman 154 e inerimyas 36 olacak
Bu kadinda sürekli değişiyor yaa uzun zamandir gormemistimAyılamadım halaGaza geliyim diye egzersiz izliyorum Güzelmiş deneyelim
Watch this reel by yenidenfitcom on Instagram
Günaydın bitanemGüüünaydııın
Bugün inkılap yazılısı var. Haftasonu, dün ve bu sabah tekrar yaptırdım. İçim dışım Lozan
Walk walk bir de ben yapsam ...1 mil leslie yapayım şimdi tel cepte ayakta spor ayakkabı ben hazırımm
Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaamGünaydın bitanemLozan boşuna imzalanmamıs di mi Belesten KPSS hazırlık yapıyorsun yerinde olsam bu bilgileri heba etmezdim pastelim.
Canım uyuyordum o saatte hissetmedim. 05.22 gibi olmuş.Elhan abla sabah Antalya da deprem olmuş hissetin mi
Saçını kaküllü küt kestirmiş, kocası da sakal bırakmış iyiceBu kadinda sürekli değişiyor yaa uzun zamandir gormemistim
Peyzaj mühendisi olursun işte. Hem hobi hem para kazanırsın. Çocuklar gitsin liseye.Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaamTekayüt olmak istiyorum artık
Gecmis olsun abla duymaman iyi olmus :))Canım uyuyordum o saatte hissetmedim. 05.22 gibi olmuş.
Oyle olur muyuz bir gunSaçını kaküllü küt kestirmiş, kocası da sakal bırakmış iyiceAma taş olmuş kadın taş
İlla beni çalıştıracakPeyzaj mühendisi olursun işte. Hem hobi hem para kazanırsın. Çocuklar gitsin liseye.
Geçmiş olsun bitanem ikinize deGunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Alanya uzak bize sanırım ondan hissetmedik. Teşekkür ederim bitanemGecmis olsun abla duymaman iyi olmus :))
Oyle olur muyuz bir gun
Valla canım sen de ben de biliyoruz imkansız değil ama zor be . Ben 60 squatla yürüyemez oldumGecmis olsun abla duymaman iyi olmus :))
Oyle olur muyuz bir gun
Bu sene ben de emekli oluyorum. Senin gibi çok meşgul olacağım bakalımİlla beni çalıştıracakBen evde kedimle mutluyum . Kapının önünde de 15 kedi 3 köpek var. Çooook meşgulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?