Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menu
Sabah
1 kahve
1 yesilcay

Ogle(13:30)
2 servis kasigi yesil mercimek yemegi

Aksam(17:00)
1 kepce yesilmercimek
1dlm ekmekle biraz peynir

Su:1.5lt Zipzip- Cordelia @MaYa_MiLa
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin kizlar. Hayirli saglikli sabahlar
Günaydın canim ❤
Günaydın canımın içi
❤❤
Gunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Günaydın canim cook gecmis olsun

Günaydın bitanem Lozan boşuna imzalanmamıs di mi Belesten KPSS hazırlık yapıyorsun yerinde olsam bu bilgileri heba etmezdim pastelim.
Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaamTekayüt olmak istiyorum artık

Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaamTekayüt olmak istiyorum artık
Peyzaj mühendisi olursun işte. Hem hobi hem para kazanırsın. Çocuklar gitsin liseye.

Gunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik
Geçmiş olsun bitanem ikinize de Of of anne hastalanınca kötü oluyor.

Gecmis olsun abla duymaman iyi olmus :))

Oyle olur muyuz bir gun
Valla canım sen de ben de biliyoruz imkansız değil ama zor be . Ben 60 squatla yürüyemez oldum
Ama bu sefer sporla biraz şekil almayı kafaya koydum. Sadece dondurma gibi erimek değil de sıkılaşıp şekil almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…